Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Top, cak niie njena disciplina
Steta zbog loseg starta, imala bi odlicno vrijeme...
Sta je top, bog te pomogo, pa nije se ni u polufinale kvalifikovala. Top ti je bio i svaki poraz reprezentacije
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo
Ta djevojka mora vjezbati start, jos nije ni dodirnula vodu, a vec je kasnila sekundu i po! Dobro je da nije bila osma. Zamalo.
Tek prvi dan, i odmah ispala. Znaci samo 4 sportista jos ostalo. Znam ima jos 200m ali opet... Kako je ova BiH svugdje lose. Bitno da su kafane i kladionice u rane zore pune...
kako ste bolesni pa zbog ovakvih ljudi Bosna ni nema jedne medalje u historiji olimpijskih igara. nema sloznosti medju nama, jeste li normalni. nije najbolje otplivala ali ss trudi, nasa je najbolja nada i umjesto da je bodrite vi je obeshrabrujete. zamisli kako se osjeca kad gine za ovu zemlju gdje nece ni olimpijski bazen da joj naprave da moze da trenira a vi se poserete na sav trud i rad. jel treba i ona da nam ode da pliva za njemacku, francusku, svedsku itd. uozbiljite se malo ljudi
Volimo mi tebe Lana. Ti si nasa medalja!!!!
garant joj keno dao vape prije trke
Kad je sljedeća olimpijada? Joj države BIH, pa bolja je Tunguzija
Sad ćete mi svašta napisati,ali udebljala se.
Svaka cast Lani! Super djevojka!
volimo mi tebe taman da si posljednja... ponos naš
Puna podrska nasoj Lani! Znaci smao parSTOTINKI jeLanu dijelilo od plasmana. Jos uvijek je ona mlada, i gdje sve trenira, ja mogu reci SVAKA CAST Lano!
Juče sam napisao da je uspeh ako uđe u finale u obe discipline,dobio minuse od neznalica. Pored USA,AUS,FRA,CHI JPN nema šta tražiti, mlada je i za 4 godine može druga priča biti.
... voda ispod mosta... idemo dalje, okrenuti se prema srijedi!
Ma sad lagano u obilazak grada svjetlosti lol nikad ona nece biti vrhunska plivacica to je cinjenica.
Kad se na Babu svog udari
Jao kad vidim komentare i toliko malo podrske fuj fuj kakav smo narod. Lana svaki tvoj uspjeh je tvoj i samo tvoj za ovu drzavu i ovaj narod nemoj da se boris nego samo za sebe. Fuj smo narod fuj fuj fuj.
Piši propalo
Lana