Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuvaj se lano ljubavi naše jer ona mržnjom postane u trenu.
⚜⚜⚜
Popravi nam dan svima redom. Hvala ti legendo nasa.
Zlatna Djevojko, zelim ti uspjeh u daljem radu i takmicenjima.Ti si Ambasador Bosne i Hercegovine! Imal sta od bazena u Mostaru Bosno i Hercegovino?
Cura je u plivanju kao Usian Bolt u svojim sportu.
Sto puta mi je draže pratit' i gledat' Lanu, nego ona tetkasta prepucavanja u nogometnom savezu i reprezentaciji. Ona se smije zmajem zvat', nogometna repka je na nivou štiglića.
od vlasti ne treba ocekivati nista, hajmo svi damo po marku dvije pet i da se napravi ebni bazen djevojci, nije bazen raketa sunce vam ljubim stranacko imate li trun drustvene svijesti
Šokci se jos nisu udostojili da djetetu cestitaju
Sve super, sve 5+ ali to su juniori a mnoge šampionke iz seniorske se ne takmiče više na juniorskim prvenstvima.
To Lana kraljice Bosne i Hercegovine !
Prekucala igricu. Bravo zlato nase !!!
svaka čast..čestitke..
Znamo da ćeš osvojit❤️