Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koda su joj dali stan 1/1 a ne na koristenje jesu se pritrgli , mene sramota njihove sramote
Prvo te treba biti sramota nepismenosti, poslije sve drugo.
kazu da ne bi bila podstanar, pa sta je ovo? ista stvar
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E cuj na koristenje, rano moja
Kao što je bio doslovno svaki stan u SFRJ?
pa sta joj je trebalo prepisat stan radi par medalja, jbt dobila je stan na koristenje, ogromne financijske podsticaje i sponzorstva, gradi se bazen, sta hocete vise? u drugim drzavama puno veci sportisti dobiju aplauz i vozdra. Sta je Modric dobio od Hrvatske? nista
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joj sramote
Čestitam Lana! Ne mogu da vjerujem kako zakon ne važi za svakog isto. Do prošle godine sam ganjao stan, pa čak i za rahmetli majku koja je supruga poginulog sehida i dodjeljen joj je stan od 40 kvadrata. Trebala je sad do decembra prošle godine da useli u stan. Nažalost preselila je u januaru prošle godine. I ja kao dijete bez oba roditelja nisam uspio ništa da dobijem niti naslijedim taj stan iza majke. Stan je opet pripao opštini.
Ni od Denisa Challangera ni od ministra Omera Osmanovica (boracka populacija) nikakvu pomoć nisam uspio dobiti. Pa bar i taj stan na koristenje. Toliko mukotrpnih razgovora , otvaranja vrata, sastanaka sa doticnim iznad. Ništa nisam uspio. Još im govorim kako me tjeraju da kupim jednosmjernu kartu da idem iz države sa suprugom i djetetom. Ovo je zaista užas za mene.
Svako,sve za buduću olimpijsku pobjednicu!
pranje para
Pa ima da prestane plivati kad bude tabanala od marin dvora do otoke
E moji klixtorići, ja kako pratim klix sve više postajem glup,svami tekst moram kontat šta je pisac hteo da kaže, inače Živjela naša LANA tisuću godina..
E jeste se i pretrgli, davno je zaaluzila da joj se dodijeli i stan i bazen i jos mnogo toga....
Ma biser od djevojke, svaka cast roditeljima pa su odgojili ovako fino dijete
kakav smrad ovo dislajka?
Dali joj stan na ograniceno koristenje, i to u prizemlju, da je mogu razni voajeri posmatrati doi se presvlaci. Jel to od Mandic i NS ne moze valjati
Sve joj treba dati, samo zini sceri sta ti treba
Jel vas stid ovo objaviti 😂
Bravo Sarajevo!
17 slika reklama za Ingliš hom.
Hajd bar nesto, pred njom je blistava karijera, zaradice ona i za penthausa
Opa, ipak stan u Sarajevu, ja konto stan u Živinicama za našu Lanu