Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa 17 godina uradila više nego ijedan naš sportista ikad. Bravo, za primjer!
Realno ovo je pravi talenat,zbog nje CE mnoge mlade cure zavoljeti plivanje i bicemo broj jeden U svijetu Sto se tice plivanja...Zivi bili Pa vidjeli...U Fudbalu se isto napreduje,Mostar je pun talenata opcenito Hercegovina
casualguy, nisi u pravu. Volim Lanu i nadam se da će osvojiti sve što postoji, ali nemojte zaboraviti da je Amel Tuka bio na SP drugi i treći (u seniorskoj konkurenciji) bez ikakve pomoći baš kao i Lana. Mislim da će naša Zlatna ribica biti mnogo uspješnija i to već od slijedeće godine nakon olimpijskih igara.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pogledaj zemalja sine, sve sama krema...USA, Japan, Kanada, Australija...i za Bosnu medalje i to dominacija opca
Ovo dijete nam uljepsa dan. Bravo Lana !!!
Nasoj sireni, ambasadoru, nasoj princezi od mene 50.0000 maraka za izgradnju privatnog bazena. Molm te, drzavo, obrati mi se i sufinanciraj ostatak.
Josh da djevojka zivi negdje drugdje gdje bi imala cishe spoznora i imala bolje uslove za treniranje...ovako ce otici preko grane za neku drzavu koja ce joj pruziti sve dok se nashe kurcopalije svadjaju oko imovine i ograda i dok imamo dode, nisevice i ine..Nikad Bosna a ni Herecegivina napretka imat nece.
Cvijet, sunce, zlato, ma djevojka fantasticnog sportskog ponasanja i talenta
Ja da sam politicar u Mostaru koji su obeci bazen, sutra u Nedjelju bi dao ostavku! Bravo Lana, bravo bravo bravo!!!!
Ja se zovem Lana u Bosni me zovu ZLATO... Od sada gledam samo plivanje...najmanje cu se nervirati Svaka cast Lana
Svaka čast, ode ona u Ameriku vrlo brzo ko da gledam.
Nasa zlatna Lanica❤️❤️❤️❤️
Pogled nakon sto je vidjela da je zlatna i osmijeh takav ma nevjerovatno..Bravo lavice nasa zlatna..Ti si Bosna i Hercegovina djevojcice preslatka..Radujte se Bosanci i Hercegovci jer imamo zlato najsjajnije..
Nek se naši, nazovi ih zmajevi, vrapci ugledaju kako se postižu rezultati i kako se predstavlja domovina. 17 joj godina i tri od tri medalje
Ma bravo. Svaki dalji komentar bi bio suvišan. Ma VELIKO BRAVO👏👏👏
Bravo Mostarko nasa 👍
Bravo ribice.
Bravo Lana!
Trnci prolaze dok je gledam, bravo drago dijete, osjecaj je super😀
Zlatna ribica