Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Bosna i Hercegovina! Bravo Lana!
Americki izvjestaj - PSEUDOURIDINE - N1-methyl-pseudouridine (m1) - Svjedoci smo umiranja prijatelja i poznanika, clanova porodice, ljudi koji su strahom i PRISILAMA vlasti gurnuti u nepoznato, primili su NEISPITANI i NESIGURNI pelc. Danas imamo TURBO KARCINOME i ostale peripetije sa zdravljem priredjene mRNA pelcom! u PRilogu link https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38583833/
Bravo Lana, sve ti zlatno bilo, ponos naš
drago naše, volimo te
Ponosu Bosne i Hercegovine! Bravo Lana!!!
Lana je TOP!!!!
Lana je naše zlato!
Bravo dijete drago!
Lana nije sa ove planete..
luzerska posla
Gdje clanak o Iman????
ipak nije zajebavo samse
znam ja nju ona nikad nije isla na treninge samo pila kafu sa LAMIJOM ZUKO, kradu pare od drzave i idu u argelini.
jeste, ko ne trenira osvaja evropsko srebro...
vidijo bi ja nju da ona pliva u tucepima po onim talasima kadje udari u glavu nije ovo nista ovo je sport za one sto ne ce lopatu nema hljeba bez lopate!1!1!1!1!!!!!1!1!
Imala je los start, ali je opet sirena uspjela