Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga Lana, ne sekiraj se, mlada si, a vec si dospjela na Olimpijske. Svaka ti cast i hvala sto predstavljas ovu nasu drzavu u svijetu, kakva god ona bila. Samo jako
Cuj kakva god bila, ona je zlatna kakvo js stanovnistvo
mislim na drzavu, ne na Lanu. a ovaj drugi, kakve sizofhrenije prica lik
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lutko ti si nama TOOP. Samo naprijed, doce sve na svoje ubrzo aBd.
Koliko si nas samo puta obradovala ne zna se broj. Glavu gore i idemo dalje.
DIVNA DJEVOJKA...BAS PRAVA PRINCEZA...BICE I DALJE USPJEHA KOJIM CE SE PONOSITI SVE NORMALNE OSOBE SIROM SVIJETA....a budala je uvijek bilo i bice...pogotovo u nasoj zemlji...
Glavu gore, ti nikada nećeš biti razočarenje jer si nas tako mlada mnogo puta ucinila ponosnim. Glavu gore idemo dalje, aBd zivot je pred tobom a i jos mnogo medalja i uspjeha.
Pomiri se djete s ocem, pa cemo onda o medaljama
Lajkam ja i nastup i evo, komentar tvoj. Daleko smo mi u BiH od nekih uspjeha, pa tako i tvog...
Drago dijete briši odavde ovo je prokleta zemlja. Da si nastupila za neku od susjednih zemalja netko bi se pobrinuo za tebe kako zaslužuješ i već bi vjerojatno pala medalja. Ovako više sreće za 4 godine.
zelim da joj se odmah oduzme stan, drzava je finansira i gradi bazena a ona se jedva ne ugusi u bazenu. mi u ovo ulazemo a ja pored kuce ni kladionicu nemam, nevjerovatno
Ti si neki stvarno čovjek bolesnog srca bolesno ljubomoran.
ODUZMITE JOJ STAN ODMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
K**ca graha. Tebi da damo?
Lana je suuper ali tesko ce biti osvojiti tron..
Draga Lana.sad se lijepo odmori, poslozi prioritete, okruzi se ljudima koji bi ti trebali biti najbitniji u zivotu i najiskreniji prema tebi u svim zivotnim situacijama..sinergija i pozitivna energija od strane najblizih su dobitna kombinacija i formula za uspjeh.sretno na daljnjim takmicenjima
Glavu gore Lana, ti si na početku svoje blistave karijere,neka ti ova Olipijada bude podstrek i motiv da još više treniraš i da aBd na sljedećim Olimpijskim igrama pometeš konkurenciju. Ti si predodređena za velike rezultate.
Samo naprijed kćeri. Glavu gore, vrijedno radi kao do sada i rezultati ce doci.
Dijete drago, kakvo razocarenje, glavu gore i okreni se narednim nastupima, bice jos puno Olimpijada, treba da znas da takmicarke iz drugih drzava imaju milion puta bolje uslove.
A tek kad se udas..
Predstavlja drzavu od koje ni ono osnovno nije dobila - BAZEN.
Ne kaki. Bazena u BiH koliko hoces. I stanova
Svi smo uz tebe. Treba nam barem 10 sportaša koji su kandidati za medalje da bi neki uspjeli. Ti nosiš teret prevelikih nadanja. Grupa ti je teška, McIntosh je čudo. Samo hrabro Lana!!!