Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, sve je moguce kad si uporan. Svaki dan po jedan korak i samo guraj. Studirao sam informatiku a zivio na crno i radio kao konobar. Danas sam informaticki inzinjer u jednoj banci. Sad lagano zivotarim.
..radio na crno, nsii živio na crno.
Ja htio na zaradim nesta i pitao baba da mu cijepam drva za pare. Izbio vjeru iz mene
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uradila je više za BiH za te 2min nego svi ovi na vlasti zadnji 27godina. Hvala ti lana
hrvatsko dijete donosi zlato i promovise drzavu a bakir nas hrvate prebrojava i prijeti nam.
Naše a svijetsko ko je to. Odgovor jasan Lana Pudar
Inspiracija je za sebe, svako dobro i nek uziva ali nemojte pretjerivat.
Roditelji, pazite na nieno zdravlje. Toliko boravka u bazenskoj vodi nije dobro. Poremeti mineralni status u organizmu, naročito izvlači magnezij. Svako dobro i sreća da je prati!
Da ti Bog da zdravlje i da te sreća prati.
Pa Lana je 100% Srpkinja, čisto da vam kažem, brat joj se zove Nemanja, majka Nada, otac Velibor, Srbi pravoslavci iz Mostara. Najveći uspeh su vam napravili Srbi, svaka čast, pokažite veliko poštovanje.
BiH pravoslavci. Srbi su preko Drine krkane
neka je,niko ne spori,ali ona nosi nasu domovinu u srcu🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Legenda ziva zdrava bila sto godina,a ovi politicari sto se pokusavaju okitit njenim uspjehom nek vas je sramota idioti jedni nadam se da nakon izbora necete biti na vlasti pozdrav
AkoBogda zlato O igre. Navijamo i pratimo 🍀
Ovolika pompa oko medalje u jednom od najnebitnijuh sportova na planeti dovoljno pokazuje o napacenosti ovog naroda , ljudi iseljavaju , ekonomija propada , inflacija rekordna nigdje clanka od tome , Lana svaka ti cast od srca ali mediji mazu oci narodu sa bitnih stvari , sport je sporedna stvar!
netflix vec izdvojio budzet za dokumentarac…
Abd da joj bog podari zdravlje, srecu i nafaku.
Stid me je svega. Avi smo krivi, al svi se ko ponosimo njezinim uspjehom. Ovo je njeno i njezinih roditelja, samo njihovo. I svaka vam čast.
Dijete je za sebe postiglo uspjeh, za sebe je odlicna i uspjesna i svoje ponosne roditelje, OVA DRZAVA I SVI NARODI U NJOJ NEMAJU VEZE SA NJOM I NJENIM TALENTIMA!!! OVO JE POPI*ANA KRIMINALNA ORGANIZACIJA I OVAKVI LJIDI NISU OVDJE NISTA I NIKO A OVAKVA DJECA NEMAJU BUDUCNOST OVDJE
De malo kako je od krokodila bjezala na Bulevaru, drame hocemo, pusti to rad red disciplina, ne vjeruju bosnje u to. Kad ce je Hrvatska u reprezentaciju pozvati zna li se sta?