Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ima Sarajevo.. Ne znam ni sto je isla uopste tamo da trenira..
Više ne znaš da li da se smiješ ili plačeš na ove sda botovske komentare. Došo Fadil usliko se kako prave bazene, nikad više bager nije ušao na to područje poslije
Koliko znam dali su joj i stan na korištenje u Sarajevu. Ali trener joj je iz Banja Luke.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koja smo mi zaostala zemlja najbolje govori podatak da voda izvire sa svih strana a mi u cijeloj zemlji nemamo vise od par bazena
Slazem se da smo zaostala zemlja, ali kakve veze ima sro imamo izvore sa svih strana? Voda je najmanji problem, ljudi nisu u stanju napraviti građevinu-bazen.
Pa ima vode ali nema bazena, logično
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pod hitno obezbijediti bazen na Otoci ,da koristi ako treba 24 sata. Sve ostale korisnike bazena istjerati,neka se kupaju u Miljacki.
Blago nama i našoj Lani sa ovim nesposobnjakovicima,dokle li ćemo da doguramo
Mediteranska zemlja puna plivačkog i vaterpolo talenta za dva olimpijska zatvorena bazena. Jedan se raspada a drugi kraći za 6cm. Dok Dodici i Bakiri svoja dupeta kisele u privatnim spa bazenima, super talenti, djeca i rekreativci nemaju gdje da treniraju. Kockoglavim kapitalistima se ne isplati ulagati u tu vrstu biznisa jer povrat uloženog je duži od 12 mjeseci. O Zemljo otvori se.
sarajevo bazen ne postoji jel
A u Sarajevu neće da trenira ili šta?
Pitanje je vremena kad će Lana plivati pod hrvatskom zastavom ili srpskom. Pa pričajte šta hoćete....
Bitno da je Mile pobjedio. Bazeni ionako ne trebaju seljacima.
Vrati fadile naše novce što si pokro
Ovdje nisu cista posla. Cuj dobila 2021 g. stan na koristenje u Sarajevu i obezbjedjene uslove za trening na bazenu. Sada nema uslova u B.Luci. Politika ili ...... Teniserka Raducesku nije zeljelja trenera koji ju je doveo do slave. Pa eno je sad lagano pada u formi kod drugog trenera. Nema bas neke slicnosti ove dvije teme : Al za obje vazi: Ne trazi leba nad pogacom.
Pa majku mu platite curi smjestaj u Sarajevu i bazen, pa zasluzila je vise od toga... Koji vam je...
Dobila je stan na korištenje u Sarajevu.
kud Fadil prođe tud više ni trava ne raste.😁pa bio joj je otac sa onim iz HDZ-a i znala sam da će joj shebati dalje treninge.i to sam čak tada i napisala.
Mozda zato sto osim bazena moze u Vrbasu da se kupa i trenira jer je jako izazovan (hladan i brz) , onaj ko trenira zna o cemu pricam.
A šta je inače tamo tražila pored Sarajeva?
Pretpostavljam zbog trenera. Ako ne grijesim on je iz Banja Luke? Covjek vjerovatno ima posao pored ovih treninga, ne bi mu bas bilo jednostavno dolazit non stop u Sarajevo. Ali opet, zasto ne zaposlit covjeka tu negdje u Sarajevu kao trenara i rijesit problem. Ah da, sistem...
Zar nije Lana dobila stan na Otoci u Sarajevu, kako bi mogla trenirati na olimpijakom bazenu?
Šta je sad ovo Pa grad Sarajevo je dao stan na raspolaganje i bazen za treningeOdakle se sad pojavjuje BL.???Ako je ona sama izabralla BL ne treba joj više dozvoliti besplatnu upotrebu olimpijskog bazena u Sarajevu.
Da si malo upućen znao bi da joj je trener iz Banja Luke, koji vjerovatno ima posao u BL te zbog toga trenira u BL. Ne mora za svaku stvar u BiH biti odgovor politika.
gooUser i ja se potpuno slažem, ja joj više ne bih dozvolila čak ni dolazak u Sarajevo, kad joj se nije svidjelo besplatno treniranje.