Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Domu do poda👏
Jesu majstori svoga zanata, ali upadaju na noge. Ko skace sa visina, zna sta znaci na glavu upast tj. skociti laste.
Dodjite u Mostar za vikend necete pogrijesiti, pozz svim normalnim ljudima.
Ma svaka vama cast
Ma ko igla, mogu ovi na Peljeski most hladno
JoTomasModri U sve te hotele zajedno ne moze stati 500 ljudi, a sve ostalo je kod nas cak i vise hotela ima u istocnom Mostaru i sav turizam je kod nas. A hotel Ruza kad se napravi a napravit ce se kad tad bit ce najveci hotel u Mostaru. Tako da skutore maleni mozes samo sanjati.
Bravo majstore o čemu ti razmišljaš šta je kod tebe bolan nebio.Koje hotele čije hotele i koji gosti. O čemu ti pričaš više franjevačka zaradi nego svi smještajni kapaciteti zajedno od čapljine do konjica.
HVO dont like
Like like why dont.
Kakav idiotizam
Mostar je zbog skokova zivnuo kao grad troduplo mislim na istocni dio jer zapadni niko i ne pogleda
Oni koji žive u Zapadnom (Hrvati) preko svojih hotela Mostar, hotela Mepas, City Hotela Mostar, hotela Bristol, Hotela Buna i mnogih drugih hotela uzimaju 80% turističkog prometa Mostara.
Dok se mostarski Bošnjaci dive gužvi u gradu, arhitekturi starog grada te prodaju kavice turistima i za sitniš prodaju svoje usluge, mostarski Hrvati preko svojih hotela zarađuju ozbiljan turistički novaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Impresivno.
gledam komentare i budalastine od ovako svijetskog dogadjaja i prelijepog mosta oni se torovima busaju u grudi uvijek nekih jada koji mlate od dosade po tastaturi jadna i ona koje morone sve mora da trpi..
Izronio je Stari
U knjizi "Dokolicarska klasa" Torsten Veblen je izmedju ostalog nagovjestio radjanje dokolicarske klase jos pocetkom XX. vijeka. Dok dokolicari dokolicare postoji klasa koja radi i klasa koja vlada oblukujuci sve ideje i htijenja dokolicara.