Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakom sportu smo prespori i stranci su jaci u duelu....pogresan trenazni proces od malih nogu...
A plivanje?
Stranci su uvjek bili neki faktor kada se prica o BiH
Bosna i sport ne pase nikako!
Kako koji kako kad...kao i svakoj državnoj reprezentaciji koja postoji...Više sreće idući put
Nisu interesantna rukometna europrvenstva svake dvije godine, a neki bi htjeli i svjetska nogometna svake dvije godine - čisti idiotizam i materijalizam.
Nismo bili kompletni zbog korone i sigurno bi bilo drugacije da su svi igrali, neznam cemu pljuvanje
Obrvan kupi prnje
Bitno je ucestvovati 😀
Ocito nam bolje leze sjedeci ili lezeci sportovi. Inace nemam objasnjenja. Ko da smo crnogorci.
Ne kazu ljudi djaba RAD , RED I DISCIPLINA kod nas bas to nedostaje ,da se tipka ,pametuje , glumi , uci korupciji , pusi i puje kafa ja sam siguran da bi mi prvi bili ! Tuzno i zalosno nije samo rukomet u pitanja i jedan ili dva poraza al smo stvarno dno dna
Gdje član predsjedništva države mrzi tu istu Zemlju, gdje je predsjednik fudbalskog saveza istih stavova, ovo je vrijedno zlata na olimpijskim igrama. Ne zaboravite da su ovi momci putovali na kvalifikacione utakmice autobusom, jer nije bilo para za avion. Hvala im i za ovo!
Samo preorat zemlju,promijenit ime,i krenut iznova sto bi rekli i to u svemu.
ma kakva BiH i sport,dijametralno suprotne stvari!?!!!;
ovo prvenstvo je nenormalno! sve ove okolnosti su nam ubile svaku sansu. zalosno je bilo danas gledat kako nase desno krilo radi piruete da da gol, jer nemamo nijednog ljevaka. sutra mogu reci da najjacim repkama ne moze igrati pola ekipe zbog virusa
cuj Dani, transformacija,pocela sto su ti geni zapad ne modi sto jes ,jes
ronjenje tu bi bili šampioni Svakako nam je vazduh zagadjen
Zar smo imali šansi i za šta osim za tri uvjerljiva poraza?
Ma jel moguce
Valjalo bi kad bi dozvolili da igramo sa 2 igrača više u svim sportovima