Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god moze ovim momcima nešto loše reći nakon činjenice da sve sami finansiraju i pored svega lome se po autobusima i ginu na terenu,a ljudima to ne treba taj nije normalan.
@Dorijan Hepokovac,,, zivio vam predsjednik Hrvata u BiH😂😂😂 Zamisli molim te "sovat" jeli to neka rvatska riječ ili si ti neki nepismeni kamenolomac
Budala moras biti da zaigras za poturceno 23%
Realno i prosla pobjeda cista sreca sad se tek vidi na kojem smo mi nivou
Mogao je Dodik po njih poslati svoj helikoter, šta bi mu bilo?!!!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Nepismenoj SDA talibanskoj sirotinji baš ne ide u životu, ali pogotovo u rukometu: kada pobede - diskvalifikuju ih, jer nepismeni SDA taliban ne ume ni spisak igrača da sastavi, a kada uspe da sastavi spisak igrača - Česi ih išamaraju kao budale, laganica, u leru.
Tebi bas krivo sto je SDA pobedila?
5 razlike nije tezak poraz, novinarcicu.
Ratne zastave jednog naroda na tribinama, a cude se onda sto ostala dva naroda ne navijaju za BiH, smjesno!
Zastava bila ispred UN-a, a bas nas briga to sto manjinski narodi ne zele navijati za BiH.
Igraj Bosno, ne daj se...Igraj svi smo uz tebe...UVIJEK BiH
Teško je pobijediti ako promašite dva sedmerca i 7-8 otvorenih šuteva sa krila. Moja kritika je da se naši vanjski igraći poslije križanja i izmjene mjesta svi nabiju ka sredini i smanje mogučnost kvalitetnog šutiranja s vanjske pozicije.
ima li sport a da su bosnjaci dobri u njemu..osim u kmecanluku 😂😂😂
@sterotija01 Ima zove se karanje krstašica vole otvoren glavić, ako želite da budete bar malo konkurentni sunećenje vam ne gine😂😂😂😂
Ne moze Prce biti okosnica i najbolji igrac reprezentacije a ima 40 god. Gdje su mladi igraci
Kmeeee Kmeeee mosnjaci i rukomet. Ceske zene i Cesko Pivo :P
Jel sjedeci
Bakir je uložio apelaciju - Sakib Softić i Visoki predstavnik će izdejstvovati mnogo bolji rezultat. Koji želite? 2 ili 3 gola razlike za nepismenu SDA talibansku sirotinju? Ili da idemo na ponižavanje Čeha, 30:6 za SDA talibane?
@BulevarPravdoljublja Nismo mi ko vi bolesna vlahadija pa da manipulisemo istinom
ajde marš pred Lidl stigla sadaka piletina
Bezidejni skroz, selektor se pogubio kao i njegovi pomočnici. Sve u svemu katastrofa.