Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda kaže da poslije svake naše pobijede komšije odigraju poznatu bosansku igru ,,hrtljuš,, .
svaka cast bravo
Inače volontira u zadruzi kad je sezona berbe kupsa. 😁
I sad bi mi kao trebali navijati za njih???nikako ne mogu shvatiti prosjecnog bosnju kad navija za dokazane neprijatelje svega bosanskog i bosnjackog......za anam njih mi totalno ne postojimo,dozovite se bosnjaci.
@BosanskiPatriota122 ,nitko tebe ni na što ne goni ,nego ti samo ljudi hoće nešto reći pa da izvučeš pouku,ali kada "Bošnjo" počme da misli tada nastaju problemi,a ONI SE MANIFESTIRAJU,ZAVIŠĆU,MRŽNJOM I ZLOM,pa zašto mali čovječe,čemu to ,tko ti je kriv od ovih cura i te Hrvatske,imaš nabildanu mantru i izkonstruiranu laž koju stalno ponavljate ko papagaji nebi li postala nekome(a izgleda niti vama ) istina,jadno,ponižavajuće i bjedno od GOMILE NESKLADA,..
@BosanskiPatriota122 za vas koji nas ne volite savjetujem da se ugledate na nas. Nemojte biti ksenofobi, kvazi vjernici kojima su svi nemuslimani nevjernici i neprijatelhi. Izađite iz srednjeg vijeka komšije.
cuvarka mreze... a moze i golman zenske rukometne reprezentacije
@psovman zasto da ne :)... vratarkinja, sad po ovim novim izrazima :)
@silentbob2 Gdje ces koristiti postojecu rijec za nesto..... Samo novokomponovane HR rijeci koristiti sto vise, pogotovo kod nas u BiH....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klixe klixe opet ti.
E sad prepisujete sa hrvatskih portala. Ne vidim nista posebno u odbrani. Tako se trefilo.
@JahaacMaglee OftaLmologu...
Pogledah jos par puta, nista specijalno.