Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njemci naperave rasklope pa naprave itd mi ne mozemo ni da napravimo he he he ma nema nidze ljepse bosne i hercegovine a idiota najvisee
Ambiciozno zaista. Jedino pitanje koje imam jeste da li je "gledljivo" sa daljih tribina, obzirom na manji obim lopte i terena? Ipak radi se o fudbalskom stadionu?
Majstore da li si ikad bio vani na nekom velik9m koncertu? Znas li da postoje veliki screen-ovi? Eto ti odgovor na pitanje.
@Adi care Moguće da imam pogresnu percepciju danasnjice ali zasto cu na tekmi uzivo ako cu buljiti u ekran ???? Gdje je tu draž svega što nosi atmosfera jedne utakmice? Mozda nam to daje odgovor zbog čega budu pogrebne atmosfere na stadionu kada su navijaci u pitanju?
Propade li Njemacka zna li se sta?🤣🤣🤣
Samo reci Njemacka...sta god da je u pitanju...
Kao kod nas na Tušnju.
Previse za najgluplji sport slican ragbiju, gdje je nemoguce regularno suditi.
Za svaki kontakt potrebno je sudsko vjestacenje.
Stvar ukusa ,meni mnogo ljepsi i dinamicniji sport od fudbala
Dvogledom da ljudi gledaju ? Ili opet na nekim displejima okolo. Na silu.
Kako nespretno napisan naslov članka.
Čemu ovo kad imaju dvorane
Da bi ti imao pitati gluposti.
Ko god bude sjedio na ovim velikim tribinama nece nista vidjeti…
Nije Njemačke i Švedske, već Njemačke i Švicarske.. i
Njemacke i Svedske? Zar svedi nisu sa nama u grupi?
Sretno Zmajevi 💙