Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam razloga da se radujem porazu Hrvatske.Jednostavno ovo je izgleda smjena generacija. Hrvatska ce opet doci na svoje, a sta je sa nama? Generacije se mijenjaju, a mi idalje stagniramo u svemu.
Imam 1001 razlog da se radujem njihovom porazu,a nasih generacija nema jer dva naroda rade sve na tome da rasture sve sto ima veze sa BiHpa su tako i rukometni savez doveli skoro do gasenja.
Za vas je to nepoznanica, da bi doživili debakl prvo se trebate negdje kvalificirati.
Nebitno prvenstvo kao i OI.
A joj,pa kako,jest mi zao.
Jednostavno nebitna vijest za nas u BiH, al svejedno se veselim svakom porazu ovih
Nije gospodo nikakav debakl izgubiti na OI bilo kojom razlikom,i u bilo kojem sportu.Novinari svaki članak trebaju počinjati sa...Debakl BiH,jer se nije uopšte ni kvalifikovala (čast ovo par takmičara što nas predstavljaju).Glupo je ponižavati i samo učešće na OI bilo koga,tako i naših susjeda i komšija.
Sve 23% a u svih lična ili ti osobna BH,granice gdje su bile i prije agresije,ali ako vam je lakše tako misliti neka onda ali imamo pravo navijati za Švedsku samo neznam šta je tu sporno
dok se vi rugate Hrvatskoj, i Larisa otpade za medalju... cekacete prvu medalju jos godinama, ali radujte se porazu Hrvatske mozda vam dusu nahrani
Nemamo ni jednu medalju,ali vi se i dalje svim silama trudite da u ovoj drzavi unistite sve sto mozete ukljucujuci i sport.Vama smeta sto mi uopste postojimo,a ne sto nemamo medalju.
BiH vec ima medalju sa OI, doduse drvenu, sto je Tuka osvojio za 4 mjesto....
de recimi koliko 23 ima medalja posjeti me
23 posto
Nije to ona Hrvatska
Obicno se pise o pobjedniku....
Tone hrvatski rukomet ko Titanik nasuko se na santu leda
Kauboji pali
netko padne pa se digne, a netko leži i kmeči cijeli život
Hahah kad se napise da padaju svugdje onda su kompleksi, ostaje vam jedrenje i penjanje po drvetu a mozda dodje disciplina euforije
ne sikiraj ti za Hr...drz se Zvezda granda, hrkljusa, cevapa, koride, kladare i nargile...eventualno sjedece odbijke
Vama kao i inače sjedeća odbojka i zvezde granda