Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lino je dobar motivator, a loš trener. Uvijek je imao oko sebe elitu svjetskih igrača, ovaj put nema ili nisu u formi.
Bili su dugo godina na svjetskoj sceni, novi igraci nisu talenti kao zlatna generacija a stariji igraci nisu vise na nivou
@Trnok0p Kako god okrenes bolji su od BiH miseva odnosno zmajcica
Niko nema hrabrosti da kaže kako je Duvnjak jako loš na ovom SP, vjerovatno se još nije oporavio od bolesti, nakon čega je odigrao i F4. Izgubio je 6 lopti u ovoj utakmici. Još uz to nema Cindrića, Karačić nespreman i nema Hrvatske igre. Jednostavno.
@d4d0 pa tako je, s Srbija ubjedljivo najvise ima medalja, 2019'e ja mislim imali preko 20 medalja ebote. To vi nemate sve ukupno. I odakle vam slovenija ujkani? Haha da vama ne igraju ovi Bosnjaci i i bosanci bili bi 0 u sportu, bas kao i Bosna. Znaci Srbija jedina sila na balkanu i u sportu i u ostalim sferama, kroati su obicne svabske sluge.
@gooUser1610274505 Servi iz zemlji Servie, sluge i robovi, amen
@gooUser1610274505 ...Ti si očito popio pogrešnu terapiju. Hrvatska ima više maedalja u skijanju, nego vi Srbi u svim ostalim sportovima, da ne spominjem atletiku, vaterpolo, rukomet, kuglanje, pa i nogomet, te borilačke sportove.
Jeli mesi igrao
Necu da se mijesam ali Mirza je bosanceros
Argentinci uvijek zeznuti, u bilo kojem sportu.
Mirza, Hasan itd, HRVATSKI sportisti. Imali ikako izvornih pravih hrvata!? Jel postoji ta nacija ili su skoro sve pokatoliceni Srbi i nesto eto i pokatolicenih muslimana?
@gooUser1610274505 u hrvatskoj kao i u svakoj drugoj državi postoje građani koji nisu hrvati nego pripadnici nacionalnih manjina, oni imaju prava kao i svi drugi igrači i tu su postali igrači. a kasnije ih nitko nije tjerao da igraju za hrvatsku. da su htjeli mogli su izabrati beiha
Od kada su argentinci poceli rukomet? Znam da su prije bili kanta za punjenje, Po 20 razlike gubili. A hrvati, jos samo i imaju rukomet a i tu propadaju, ostaje Srbija kao jedina sportska sila na balkanu i opcenito juznoj evropi. Kosarka, odbojka, tenis, fudbal itd itd. Ipak je Srbija Srbija.
hehe...izgleda ti doruckovao gljiva blentara pa imas neke lude vizije....znam ja da bi ti volio da je tako kao sto pises, ali nije...obrnuto je ...heheh
@gooUser1610274505 Hahaha, srbija ima jak nogomet, pa ti si veliki bolesnik. Jel ima jako skijanje i rukomet.
baj baj baj moja malena... ;)
tako ti je to kada halila staviš u ekipu. Pa on ne može igrati ni za ispodprosječnu behaju
U pravu si Džomba,, Hrvatska je u top 5 u Europi. Boljim zalaganjem, žrtvovanjem, boljom igrom argentinci pobjediše. Htvatska jučer nije ništa pokazala.
ovaj matori je davno trebao uručiti ostavku,jer skup onih igrača zaslužuje mnogo bolje,..oni jedva s japanom egal...nekaj fali jbg
jednom riječju BOJKOT petorice glavnih igrača,,zašto ne znam,ali nešto ima,a i Vori je mogao sačekati svoj red kući pred TV,ima tu svašta,..ovu Argentinu će danas dobiti 10 razlike u normalnim odnosima u ekipi,..
Klixe, kad ce te napraviti dark mode? Ovo je trenutno jedina stranica koja mi sobu osvijetli kad je otvorim
@MaksDizdar 😂😂😂