Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sranje jasta.. izbacuje se trece mjesto a ne 4
Ima li neka od kartona za Bazniju?
Ima ista kao i za HR i SRB.....
Ne mogu da vjerujem da covjek u izjavama nikoga ne krivi, ni sudije, ni cudne odluke, valjda ja navikao nasim sportasima uvijek neko kriv.
Kako ne? Krivi EHF jer evo recimo kaže da nije prošlo ni dva dana od njihove posljednje utakmice od Švedske. Pljuje i po ovim drvenim medaljama, što je i u redu. I naravno, svi Francuzi su još u vrijeme dok su pobijeđivali na prvenstvu izjavili kako ovakvo prvenstvo s koronom i glupim testiranjima nema nikakve veze s ičim