Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstore potrošio si 7 lopti da bi dao dva gola, to nije rukomet. A kontam nešto da se mi iz mahale saberemo dali bi Nizozemskoj 3 gola za 15 minuta ko i vi profesionalci.
I ste ludi ako mislite da ove tekme nisu prodate, ne mislim prodate holandjanima, igraci se dogoovore uplate na kladi hcp i slicno , i uzmu kes a tu se ugradi i mafija kladionicarska, vjeujte mi ovo treba prijaviti, ne samo ovo nego dosta meceva!
Ti si prokockao sve sto se prokockati moglo
sta ti treniras majke ti.
DOBAR KOMENTAR NEMA ŠTA
Cuj lopta nije bila na nasoj strani?! Prije da nije bila ni u rukama. Jbo te ko da ste amateri. A i jeste, pola vas je tu zbog tati i mami, politike i govana
Eto do lopte je
Ne moze ni valjati repka kad se zovu igraci takvi kao ti(veze nemaju) da Doborac nije pomocni trener ti ne bi zaigrao nikad za repku ,Dajte mjesto trenera Toniju Colini jedinom covjeku koji od momaka 02-07 pravi igrace koji mogu parirati igracima iz Bundeslige