Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Herceg odigrao vrlo dobro. I Benjamin Buric. Ostali slabije. Ali i da smo bili kompletniji pitanje je. Oko njega i Demirovica i par ovih mladjih treba graditi reprezentaciju. Svaka cast starijim, ali se mora stvarati nesto, ako ima igraca, a valjda ima. Nekad je BiH davala 4-5 igraca u reprezentaciju Jugoslavije. Pa Dizdar, Delahmetovic i Arslanagic su bili olimpijski pobjednici u Minhenu.
Divi klark gejbla, ajde sto sto slabiji(OPRAVDANO) od drugih repki, al sto bezze lozite raju....
Ne provaljuj se
Prvo smo dali 18, pa 19 a protiv Španije očekujem magičnih 20 golove od naše repke. Ne računa se koliko ih primimo. To se kod nas ne pika. Ali mi volimo sve naše repke pa koliko god budemo nakantani. U sportu je bezuslovna ljubav nas navijača.
Ne brini se lutko, necete ih iznenaditi. Promijeni dilera.
Obrij te brkove, molim te.
Zadnjih 16 utakmica imate 2 pobjede 1 remi i 13 poraza. Vi ni Gruziju ne mozete iznenaditi 🙂
Neće reprezentacija BiH iznenadit nikog! Bolje stavit 5 deda da igraju!
Nemojte nam sad nikakvih iznenadjenja, mi smo se pomirili sa porazom!