Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno da se i taj rukomet vrati ko sto je nekada bio
Ajmo Pipe majstore!
sretno
Sretno Irfane nadam se da ces nam vratit stari sjaj one igre sa SP u Kataru gdje smo igrali odlicno, e sada grupa C Gora, Slovenija, i Kosovo, nije losa mozemo proci nije eksta ali je prolazna, ne znam kako igra Slovenija i Kosovo ali znam da je C Gora bila senzacija na Euru, tako da dajem ulogu favorita C Gori ali bez obzira sto su oni po meni favoriti, mozeno se boriti za 1 mjesto sretno.
Svjetsko ime rukometa... Jedino još da vidimo da li to će biti (a trebalo bi) dovoljan motiv igračima da pruže svoj maksimum u utakmicama koje slijede...
Djaba najbolji trener na svijetu ako nemas dobar igracki kadar i pojedince koji kvare atmosferu u repki,sretno treneru
Ljudi moji ja i zaboravio da mi imamo rukometnu repku ccc..Sta bagra i radi od drzave
Smjene godišnjih doba,smjena selektora... a šta rade od rukometa sestre mi
Hrvat zamijenio Hrvata na klupi reprezentacije. I neka je vala, najbolji su daleko u rukometu a i u svim sportovima
Nije Smajlagić nego Smailagić
Protiv Kosova najdraza utakmica 🇧🇦🇽🇰💙💛
Irfan je pravi izbor, strucnjak bez dileme, jos tutu Bugarina otjerati sa Vicom i staviti Barbareza!!
Pipe je legenda i veliko trenersko ime, ali bojim se da će situacija biti kao i sa RK Bosna. Ostvariće relativno dobre rezultate , a onda će naprasno poslati sve u pm i otići, jer ne može sa debilima raditi. Ovdje, naravno, ne mislim na igrače.
sa srećom, al' da Bog da...
Odlican izbor, covjek je legenda rukometa... 🇧🇦♥️
Kakav je ovo majstor bio.Vrh..Igračina..Kao dijete nisam propuštao nijednu utakmicu Borca...Smailagić,Puc,Čavar,Jović...Sila..