Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rukomet u BiH je uvijek bio jak, fudbal, kosarka tj ekipni sportovi. Sada nas nema na mapi a cura koja se bavi plivanjem u drzavi koja nikada nije imala U od uspjeha i u kojoj pola stanovnistva realno i ne zna da pliva osvaja medalje. Naravno nista protiv male nemam cak naprotiv ali me tjera na razmisljanje da nas neko nije zaprasio iz zraka jer mi smo postali nesposobni za bilo sta ekipno napraviti.
Problem je što vaši igrači ne vjeruju u sebe, oni su u glavi već izgubili utakmicu u svlačionici. Smatram da imate kvalitetu i prostora za napredak, ali treba imati mentalnu snagu i vjerovati da možete do pobjede. Sportski pozdrav i sretno!
Ja "bih" svim igračima našega tima dao biciklo i da se voze do naše lijepe BiH nazad e ako tako ništa ne nauče onda smo svakako propali i kao sportisti i kao država jer je sramota izgubiti ???
Vjeruje i zna sve
Cim se pomene ova ukleta drzava zna se da je propast
Svaki trener u omladinskim skolama trazi pare ko ima da da dijete ce igrati makar mu falila dva uda jbg
Zato i jesmo tu gdje jesmo djeca lovatora igraju a pravi talenti konobarisu i sl jer im propadne karijera
Smajlagicu kapa dole kakvi uslovima radi!? zalostno da supci nece nista da naprve za Sport!?
Mucno za gledati.
Sve su ovo Srbi krivi hehe
Ima dosta prostora za napredak, trebaju uciti. Protiv Nizozemske nemamo šanse, oni su trenutno u vrhu evropskog rukometa.
Da su Nikšića i ona 3 ministra ubacili da igraju, manje bi sramotno bilo prvo poluvrijeme.
Ovo ce bit 3ce prvenstvo bez pobjede a mozda i 4to nisam siguran!!! Irfane i ostali nemojte se ni vracat u Bosnu!!
Cestitam Srbima sto nisu ulazili i provocoraili kao su neki iz moga naroda cinili juce , cudan je to mentlaitet kod nas sve crno ili bijelo, de nemojte se podizati u dobru i ne padajtu u zlu to je pouka nase vjere. Srbiji zelim uspjeha iskreno navijam vise za njih nego za HR jer primjetio sam da HR vise poroiraju bosnjake nego Srbi, a vi koji ste porocivrali srbe po pitanju islsanda juce dodjite pameti! budimo ljudi
Ono gledam a ne vjerujem. Na stranu sve neulaganje,nezainteresovanost za repku itd itd ALI ipak su to ebeni profesionalci koji žive od ovoga. Mene bi iskreno bilo sramota da me neko ovako razvali na prvenstvu. Izgubiti je ok dio igre al ovo je čisti ametarizam
Da smo paraolimpijce poslali manje bi se izofirali
Irfo djeca nam se smiju
Irfanariju se 🙈