Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je otisao i u Pariz sa Lagumdzijom kad su fudbaleri igrali o budzetskom trosku, a u Litvaniju im je platio lik koji je uzimao pare na poslovima sa Vladom Federacije. Inace, cvijeta nam tisuchu cvijetova na svakom polju i u svim sportovima imamo uspjeha pa treba da skacu o drzavnom trosku da daju "podrsku".
Da sam sportista i ovaj me posjeti, deprimiro bih se i izgubio svu motivaciju i volju da pobijedim. Niksicu drzi se Njiva
vise ima karizme i inteligencije u glavici kiselog kupusa, nego u ovom tupsonu.
Kad te posjeti baksuz neces imati ni srece ni nafake narednih 10 godina Gdje god se ova nesreca pojavila sve je unisteno
Vidi se na momcima kako su odusevljeni sto su im politicari dosli pruziti podrsku.bas su bitni...
Sada ce neki kritikovati, a isti takvi nikada nisu ni ušli u bilo koju sportsku dvoranu, a kamoli da su igrali recimo rukomet.
Da sam sportista i ovaj me posjeti, deprimiro bih se i izgubio svu motivaciju i volju da pobijedim.
O Guzovaco🙈🙈 pa imas li imalo srama sve ti J po spisku
Baksuzu jedan
Dobro je to što nije šteta sa njima
TAKO JE...TAKO I TREBA...BRAVO..
Što pišu bakirova gamad koja nisu otišli dalje on čekrčića
Ona bakirova gamad iz USK i HNk sto su sa vama u koaliciji ne pisu nista protiv vas. S kim ste takvi ste. Pokazali ste u svemu ne da niste odmakli od notorne i kriminalne SDA, nego ste od takve kriminalne SDA i gori. Bakir koliki god bio diletant i gubitnik nije krshio budzetske pare da obilazi sportske dogadjaje i jos da povede 3 sa sobom.
Nikša zbunjen gleda gdje Džeko sjedi
Što ste ga pustili da vam kvari atmosferu a radi svojih političkih bodova? Jestel ponovo morali skupljati pare da odete ? U kakvim hotelima ste smješteni 4 igrača u jednu sobu? A Nikša od naših para Hilton možda
Nema on vise nikakvih politickih bodova. Njega ne izvadi niko nikad vise. Lik je glup ko tepsija i nije ni zena glasala za njega. SDP je stranka degenerickih propalica, jer postaviti ovakvog idiota za sefa stranke nije nista drugo nego idiotizam i degenerizam.
Nikša im priča o traktorima ako kome treba