Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su izmislili ovaj kup, cuj sverspski hahaha
Hahahahaha kakve divanije
Đenosajd kup
Svesrpski kup....mogu li biti veci kolpleksi I nepostovanje prema drugima
Ima li ista da nije srpsko
Čuj "svesrpski" - opet vIahoujdurmišu
Aerodrom Banjaluka ima problem, moguć i prekid prometa. Za cjelovitu obnovu uzletno-sletne staze i manevarskih površina potrebno je 15 miliona evra. Aerodrom od vlastitih sredstava ne može podnijeti ovu investiciju. Takođe je ustanovljeno da su vatrogasna vozila MAN dotrajala, da su vatrogasna odjela za ulaz u vatru dotrajala, te da aerodrom ima nedovoljan broj vatrogasaca.
Ako je Svesrpski onda je planetarni ili svjetski. Ako je vjerovati njihovim historičarima.
SveSrpski kup sa Borcem koji se gasi
Cuj naziva kupa. izgubili kompas ima 500 godina
Đenosajd Open GT
Što bi rahmetli Šaban govorio, " Sve je to menii, oonakoo, slabo. Nema neka snage u intonaciji. Slaboo"
U BiH???Da nije možda u RS-u??Pa tek onda u BiH!!
Pa naravno da je u BiH, i kad neko dođe u Sarajevo ne napišu da je došao u Kanton Sarajevo, nego u BiH haha...logika ti je nula