Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgluplji sport, zato i nije toliko popularan u svijetu.Da sta valja amerikanci bi na njemu uzimali milijarde. Uvijek isto sranje sa sudijama.Moze biti i probija je i faulpa kako se kome svidi.
Francuzi su bili bolji. Vodili su stalno i nisu pobjedu ispustali. Gotovo.
Zamislite fudbalsku utakmicu i odbrambeni igrac srusi protivnickog igraca (povuce ga za dres) unutar 16m. Protivnicki igrac padne pocne se valjati kao da mu je noge polomio. Sudio svira penal u korist protvnickog igraca, ali isto tako i floping., jer je je gest nesportski. Da li je ta odluka ispravna? Po meni - Da.
Bolje su bile mlade sudije na pocetku prvenstva. Al za ocekivati su namjestaljke, znamo kakav se cirkus pravi kako u rukometu, tako i u kosarci.
Sve po pravilima, ništa sporno. Tipično balkanski - sudija nešto zeznuo.
Vazda protiv njih nešto ccc
Pa ne može protiv vas kada ste vi već davno otputovali kući.