Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slovenija, Srbija, Hrvatska vise ulazu u sport i imaju jednoglasnu politicku podrsku, njihova sportska infrastruktura nije razarana kao primjerice recimo olimpijska po Sarajevu, bolesnicima iz RS je smetao i Zeljin stadion pa su ga zapalili, sad i sport dijele na tri dijela i gledaju nacionalne kvote i u takvim okolnostima jedan rukometni savez radi ... kako uspjeti? Cudom...
Ja čime se konjina tješi majko mila 😂🤣🤣🤣🤣😂😂 pa eto što Čehe nepobijedište ?
De ba Prce ne zajebaji nas i ti. Spanci imali laksi trening i igrali koliko im je bilo potrebno. Jesmo bili kurate srece sa grupom to stoji al da si imo spance do 50-te minute...
Sve najbolje majstore,koliko se ulaze u rukomet i kakav nam je savez veliki je uspjeh i samo ucesce na turniru a da ne govorim o snazi protivnika.
A jesil razmisljao na drugi nacin npr.da ovi nebi bili prvaci ni vice prvaci da nisu imali šarlatane kao vas u grupi
Šarlatan te naprtavio!
Tako je LEGENDO,izgradimo kult repke i podignimo nivo jer ovi momci to mogu. Malo brzine u igri i bit ce to to
Najgore mi je kad neki tallibanski SDA sportista spomene neki BROJ - odmah znaš da je u pitanju neko teško mlatimuđenje i gubljenje vremena. "Špance smo u rukometu pobeđivali do 50. minuta, a onda iebi ga." "Fince smo u fudbalu drali po statistikama do 25. minuta, a onda iebi ga." "Francuska je bila prvak sveta, a sa njima smo igrali 1-1, znači da smo i mi prvaci sveta."
Kojim se to sportom ti baviš pa si takav stručnjak?