Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On vrlo dobro zna sta to znaci. Nisu njega odgajali naivni Bosnjaci, pa da mu pricaju price o bratstvu i jedinstvu, njega su odgajali srbii i prvo su ga naucili ko je balijaa, pa tek onda kako se zove. Isto tako djecu odgajaju i ovi "ugrozeni" stovatelji uzp.
tako je - uvijek pod oprezom.
Molim sve poslodavce iz fbih da uruce otkaze cetnicima
Itekako je bio svjestan svog postupka, smrad mali.
Još samo da objavite da je bio kuhar i da je na silu to napisao
Znao je on tacno sta treba da kaze. Nikad necu zaboraviti situaciju kada sam ja imao nekih10 god. I kada mi je vrsnjak komsija srbin oteo loptu i nakon sto sam je uspio oteti nazad rekao mi je" zaklat cu te ko 41 prve". Ja tad nisma imao pojma sto to znaci i kad sam to djedu rekao vidio sam da on zna ali mi nista tad nije detaljisao. Sve oni znaju i doje se mrznjom odmalena.
I to je bilo par godina pred sam rat. Nazalost bratstvo i jedinstvo nas je zaslijepilo i nismo vidjeli sta nam spremaju.
Principi - Velja Nevolja. Nek si objavio to. Mesari iedni. Oricu Nasere Bosanski sine , vrijeme je
Ahhh ti naivni srbi.... ma ne bi oni ne ne, šta on zna mlad je. Al u qrcu. Sve on dobro zna samo naivni Bošnjo želi sa vjeruje da oni nisu takvi i da ne znaju ništa jadni. Šta ih je samo u njegovim godinama klalo i silovalo po Bosni, i opet bi!
Nije problem sto je cestitao, nego sto je pljunuo u kazan iz kojeg jede... Samo otkaz i svi mirni.
Ne mislim da nije znao šta radi. Zašto ovo nije objavio prošle godine kad je situacija u klubu bila stabilna? Nego je to uradio sad nakon što je glavni motor kluba i generator finansija Asim Šahman prije 2 sedmice napustio klub. Ovo je super potez da u svom entitetu ispadneš heroj a da se izvučeš iz kluba kad ti to paše.
које смо ми бу**ле, шта нас и даље воза!
cuj najhrabriji su je branili hahhahahah pa da nesto branis prvo treba postojat a drugo od cega ili koga?
Zna on vrlo dobro sta je htio reci
Treba ga hebat
Cuj nepromisljen potez. Obzirom da ne zna sta je to moj prijedlog je da ga Zukic odvede sebi kuci da mu uči ukućane o historiji a klixu prijedlog da mu daju urednicku poziciju. Svakako su vlaski portal haman ko kurir.
Pa kada je to uradio neka snosi konsekvence, tj neka trpi to sto mu rade. Sada da li je to ok ili ne, to je druga stvar jer to naravno nije ok. A ne ovako sada kuka javno
Momku ne treba prijetiti i raditi takve gluposti. To je primitivizam. Treba mu samo uručiti otkaz i pokazati vrata.
Samo ga ne tjerajte prije gostovanja u Zavidovićima, mora ponoviti ono udaranje Amitovića u zadnjim sekundama utakmice i kod nas kad je već takav frajer: https://www.zportal.ba/rukometas-iskre-suspendovan-nakon-nesportskog-poteza-protiv-krivaje/