Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjoooj seljackih faca,nije ni cudo kako nas tretiraju u Europi,a pri tome ove izbjeglice su vec 30-tak godina u dijaspori,i jos su seljacine ortodoksne !
A ti kao nisi jel, pa dobro mozes se tjesiti...
Neustavne zastave i vojne kape, sto nećete sa nama komsije da gradite državu?
AJDE BOSANCI OVU MORATE DOBITI!!!!!
I onda pitate zašto srbi i hrvati iz bosne ne navijaju za bosnu, jučer se jedan žali na zastave HB kad je igrala Hrvatska a vidi sad ovo nigdje ga
Poserem mu se u ovu beretku
I kaže voli i navijaj za BiH, a ono u zelenoj beretci, a meni tamo neki lik u takvoj istoj beretci prije 30 god pobi pola familije
Licjemjerstvo je u drzavi BiH najveci problem...
Slika prva reakcija na desavanja proteklih dana. :)
TV prijenos na Arena sport, e tugo moja, možete li išta prenositi kao državna televizija, a ja kakva država takva i televizija!
Bravo ljudi živila Bosna i Hercegovina
Ljiljani, fleur de lys.. simbol svetog trojstva i Majke Božije.
da. i?
Ljiljani su Bih simbol za sve narode