Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Kakve majice, trebalo je da svi nose neki pancir, to bi bilo pravo solidarisanje
Vlada Kantona Sarajevo se, napokon, okupila i proglasila ponedeljak Danom žalosti. Vodite računa, nemojte u ponedeljak da se obeznanite od alkohola i da mešate uz Cecu. To može u utorak, a u ponedeljak mora "da ispoštujemo". Takođe, policija u Sarajevu tokom ponedeljka može da te bije, pljuje, šamara i gura ti cev automatske puške u telesne otvore... moraju i oni sebi malo da daju oduška. Razumi ih. Streljao im neko kolege - niti znamo ko, niti zašto, niti gde je trenutno.
svaka cast nasoj raji...
Svaka nesreća se u SDA Fekalistanu koristi i zloupotrebljava kako bi se disciplinovalo i kohezivno povezalo talibansko SDA pleme - i opet se pleme ne disciplinuje, niti povezuje, iako su nesreće svakodnevne. Nije poginula policija, nego dvojica policajaca. Nije pucao narod, nego pojedinac. Nije nesposobna ljudska vrsta, nego SDA uhlebi kojima je posao da identifikuju i lociraju zločince.
u kolibu !!!
Jakih rukometasa😁😁😁😁💞
Policija Bosne i Hercegovine
Policija kantona Sarajevo, budimo precizniji. Nema takozvana BIH policiju. https://www.youtube.com/watch?v=dsG-62aRZXU
u ciganskom rijecniku sve je takozvano.. samo im je traktorijada 1995 orginal
naprijed Zmajevi!
Kad vam sutra neko djetetu prisloni noz uz tijelo zbog telefona il jos gore par maraka u policiji ce vam reci sto ste mu dali da nosi pare il telefon, i u vecini slucajeva ce vas krivit ukoliko vas neko osteti e pa tako i ja kazem sto su ta dvojica ganjala mafijase kad su nesposobni za to kao i vecina njihovih kolega, dakle sami su krivi. Jedino znaju igrat Bingo i jesti burek u MMu.
Bravo! Ovo je baš dirljivo! Buni me samo što pored rukometaša ćute i policija i sud - ko su osumnjičeni i gde se nalaze trenutno?
@JohnyCash Misliš u Republici Srpskoj? Kako znaš da nisu u Hrvatskoj/Srbiji? Najbitnije, KO su ubice? Kako misliš da znaš gde je neko, a ne znaš ni ko je taj neko?
@JohnyCash Zaseda ili ne, ne znam, ali pucano je kroz šoferku, prednje staklo, a ne zadnje.