Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaki smo ko i u svim sportovima
@BosnjaciTiNabijajuKomplekse De nam ti malo sa tim nickom reci sta je ratna zastava i sta su ratne pjeme ti koji sigurno nisi rođen za vrijeme tih prokletih dešavanja u kući ti bio.
To što zoveš ratna zastava je starije od Srbije, a ti si 100% Bosanac ko i ja samo što govorite nama da smo konvertiti, a mi smo jedini koji držimo do Bosne i bosanskih simbola i tradicije... vjera je svačija individualna stvar
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
golmani katastrofalni,ispadamo u odbrani malom vuksicu treba dati vecu minutazu sjajno proigravanje pivota
luzerska nacija
znaci grupa sve srpske zemlje, od alpskih srba, srpska pokrajina, jadranski srbi i muhamedanski srbi iz rezervata hahaha.
Da su Slovenci i Crnogorci Srbi bili bi jedno obično sranje u rukometu. Hvala Bogu, pa nisu.
Nije vise ni do selektora i drzave, vec do pojedinaca kao i sve u drzavi. Ne treniraju dovoljno, ne trude se, ne uzimaju ozbiljno i to je to. Trenutno je jedina svijetla tacka bh. sporta ona "mala" Lana Pudar.
Mi doveli Smajlagića da mu oživimo karijeru i da čovjek lijepo zaradi. Čovjek hladan ko špricer😀😀😀
Uvijek se uzdamo u drugoplasirano, najbolje treceplasirano, baraze, tralalajke i na kraju nista, provjeren recept 🙄
Cestitam Slovenskim rukometasima zelim im dalji uspjeh a sto se tice nasih pa nije lose 13:10 3 pogotka nam falilo za 13:13 ali sta ocekivat od nasih zadnje cega smo se najvise radovali sto se tice sporta jest kada smo otisli u Brazil jedino to a posle toga je sve katastrofa
Dobar Vlah, Loš Vlah
Jedna si jedina, u svemu poražena 🤣
Joj ba sta se vise prepirete i zivcirate pa nismo mi Norveska jbt
Hebo nas Vlah
Predali se u 30 toj minuti.
Jao jesmo podmlađeni... Hadziomerović 32god, Davidović 30god, Mandic 30god, Draganić 30god.. Gdje iskopaše ove igrače, da mi je znati..
Opet pušiona.
Slovenci rutinski sa pola snage od prve do zadnje minute ,,, pa mi jedne jedine akcije u napadu ne znamo izraditi , toliko smo očajni i užasni nemam riječi amateri teški.
Mozemo mi to i bolje....treba samo malo vremena i podrske......zamjevi love BiH