Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gasi sve, odeš na plus 4, 5 i onda fulaš sedmerce
@haj prijateljska BIH Srbija damo vam Bosnjaci golmana prednosti
Najveća luzerska nacija na svijetu.
Svaki put zavisimo od toga kako ce drugi parovi igrati, a ne od vlastite igre. Pobjednicki mentalitet, nema sta.
Mnogo smo jaki
I. Smiješno koristiti riječ "trijumf" kad se govori o bh sportu, budite realni.
Telemach je zlo!
Bolje da ne idu dalje, jer ovo je dnoo dnaaa
eee da je prce mladji 10 godinaaa
Pobjeda je pobjeda.Zasto sad kritikovati ove sjajne momke, koji unatoc svemu ne odustaju od borbe.Cestitke momci, bravo 👏
Ne da se usranom do potoka doć
Čuj u Bugojnu hahaha haha
Bravo
Nemamo mi na žalost sportskog borbenog duha I to je surova istina I iz toga proizilazi konstantan rezultat žargonski rečeno " ovo nam nije trebalo".Laku noc
JADE JADNE...
Igrao sam za RK Bosna prije 10 godina i momci koji su tada igrali sa nama u ligi toj nekoj juniorskoj od Visokce Bosne, Omladinac iz Lukavice i druge ekipe, imale su takve talente i rukometaše da budemo najbolji na.Nama su ovecavali skaute iz Katara a nakon toga svim igracima koje su skauti zapisali rukometni savez BiH zvao na pojedinačne razgovore i tražili da pojedincima koji su u savezu damo pare to je bilo negdje oko 10.000 KM.
Trebao si obuci ono svoje kockasto odjelo,gdje hlace vuku izmedju dvs jajeta i da se uvlaci u guzicu.Tad bi dobio.Sram vas bilo jednu ESTONIJU nemos dobit.Ma niste vi ni za hotela nego po jednu polivenu lepinu i mars kuci.
Šuman, totalni luzer!