Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjo i sport????ne ide to brate zajedno.....
zadnja pobjeda je bosni bila u 3 mjesec 2021..... Tkd ništa ne očekujem ni u ovoj tekmi
Nije tri nego mislim cetiri najbolje trece plasirane idu dalje nisam siguran mislim da su pogrijesili u tekstu. Ne treba se predavati Crna Gora je po meni favorit grupe ali znali smo pruzati najbolje partije protiv jacih protivnika. Kljucno ce biti organizacija napada ako budemo imali ideju u napadu sanse su nam povecane obrana nije toliki problem. Nego ako ne zabijes primis iz kontre i izgubio si vec na poluvremenu.
Ebo ti nas, nije ni pocela utakmica vec sami sebi napisali na celu PORAZ! Imamo li i u jednom sportu trenera optimistu, malo adrenalina
ispišite se