Komentari (517)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok su dragi susjedi klali i obarali Stari most, u oktobru 1992. godine prema Sarajevu je iz Barcelone krenuo prvi konvoj s 200 tona humanitarne pomoći. U Sarajevo je dopremljen i satelitski telefon, čiji je signal putovao preko Barcelone, predstavljajući jedinu vezu Sarajlija sa svijetom van njihove opsjednute planete itd itd. ČESTITAM ŠPANIJAAAAAA.
@HRHB1 Jel onim oruzjem iz Irana od kojeg su hrvati uzimali dio? A za zbrinjavanje izbjeglica su naplatili od evropskih zemalja. Cast izuzetcima koji su primili ljude u svoje kuce.
@HRHB1 iste ste kao i sbi. Organizujete neke fašističke pokrete po Višegradu i Zagrebu. Protivite se ideji građanske BiH i ja da navijam za vas? Nabijem vas sve a i ove bošnje što navijaju za vas.
Kao Bošnjak musliman kažem vama braco muslimani idite se lijecite.. nek vam cekicem otvore te bolesne zatucane glave i vide sta nije uredu sa vama.. odakle dolazi tolika mrznja. Hrvackoj cestitke. Nije mala stvar biti 2 u svijetu
Srebro zlatnog sjaja, a cestitam i ovim klosarima kojim je sadisfakcija sto nije Hrvatska pobjedila,koliko plitak moras biti da se zadovoljavas porazu repke s kojim nemas nista zajednicko. 🇭🇷🇭🇷
Hrvati osvoje drugo mjesto pa plaču jer nisu zadovoljni i pokazuju koliko im je stalno do državnog dresa koji je za njih svetinja. Kad si to vidio od naših igrača ? Izgube ubijedljivo osramote se amaterskim potezima i jos izjave kako su zadovoljni , odlaze oni nasmijani pravac u kafanu. Prodji Hrvatskom igrališta su puna djeca igraju sve moguće sportove , a naša djeca kisele noge uz nargilu po kafanama , a igralista su ruglo i lokacije za skupljanje ološa , alkoholicara i narkomana.
Pune tribine ljiljana i onda se pitate kako to da Srbi i Hrvati radije igraju za svoje drzave?!
Kad citam ove komentare, obuzme me TUGA. Kako su neki pojedinci jadni. Zao mi je sto je Hrvatska tako uspijesna u sportu, pa se nemate cesto priliku radovat nego 1 u finalima
Kako Vas boli uspjeh HRVATA, ali od stvarnosti se nemože pobjeći!
Krasti igrace Bosni, od kojih nijedan nije Hrvat, a nadati se zlatu, nece moci.Uvijek cu navijati protiv dvije susjedne zemlje, koje nam unistavaju zemlju, sport, kradu najbolje igrace............Ajmo Juzni Srbi u kolektivno kmecanje.
Nemam problem sa Hrvatima i želim im sve najbolje kao velikoj sportskoj naciji, ali imam problem sa separatističkim Bošnjacima katolicima koji mrze zemlju u kojoj su rođeni i koji se prave veći Hrvati od pravih Hrvata.
Nemam problem sa Hrvatima i želim im sve najbolje kao velikoj sportskoj naciji, ali imam problem sa separatističkim Bošnjacima katolicima koji mrze zemlju u kojoj su rođeni i koji se prave veći Hrvati od pravih Hrvata.
još jedan veliki uspjeh bošnjačkog sporta
E nikad necu svatiti ove nase bosnje kako moze tako da govori bosnjo ovo bosnjo ono a zamisli da ti kroz Sarajevo masu zastave Hrvatske u toku svadbe kao u Kiseljaku i oko njega,Jajcu,Travniku,Mostaru itd. ma daaaj da je to ostalo na ratu pa i nekako oni i dan danas provode ccc
Nikad mira u ovoj zemlji nece biti da se vidjeti iz ovih komentara zato i jesu omoguceni da se raspolaze o vama, da budem jasni da znaju kojim putem i kako koracate.Internet je bio odlican pocetkom devedesetih i onda se pretvorio u klasicno spijuniranjem zahvaljujuci korisnicima.Ako se pitate kako vrlo lako i dalje ostavljajte komentare.Steta za Hvatsku jbg ali i srebro je dobro.Balkan je cudo ba svi mi.
jbg
kad će sjedeća odbojka? tu je bosna sila
Sve mi niz mošnje znoj ide od tuge za kroatima
svi ustaše i odoše..