Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasika za BiH..Poraz,poraz i samo poraz
11:3 ti seriju naprave, pravi luzerski mentalitet tako nam je u svemu
Ove poraze neka te pametnice od trenera uzmu na sebe 100%. One su kao zadnji luzeri izgubile utakmicu. Djevojkama svaka cast. Drzi dvije veteranke 60 min u igri. Djevojcicu od 17 god stavlja u zadnje 2 minute na nerijeseno. Njje napravljeno 3 izmjene neznam sto zasto zovu ove ostale na klupi. I neznam zasto mi klix brise ovaj komentar.
Dešava se i najboljim, čestitke na borbi.
18-12 voditi i na kraju izgubiti ,dati svega 3 gola do kraja ??????Ovo invalidi nebi dopustili.
13ka puca
Pecinski mentalitet komplet nacije.
Ja ovo nikada nisam vidio u rukometu,,a onaj Spaho je baksuz 100%
Steta bas vodis 18 :12 i onda za 15 min grkinje naprave seriju 11:3 i pobijede 2 razlike. Cure su borbene i talentovane nema sta ali eto taj nas mentalitet nas uvijek zezne
Steta