Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca nam se smiju moj Reufe!
I ja sam se smijao
Ljudi su bolji za klasu, osvjestite se malo.
Reufe, djeca nam se smiju
Serem se klixu u ista i zatrpam petom!
Zašto?? Zar je Klix igrao i izgubio? E stvarno, malo objektivnosti i samokritike, da vam se drugi ne smiju.
Vi ste obicno smece od novinara. Sto vi mozete ruznim rijecima nagradit nase igrace i svoju domovinu to nam ni drugi nerade. Fuj ste!
Idu nam ti sportovi pravo haha. Dje god se ne moze lafinat, levatit i varat tu za bošnju nema pobjede.
Meni nije bilo smiješno
Za tebe je Domagoj Vida Mister Olimpija
Pogledaj se u ogledalo jadniče neostvareni. Vidu spominješ, Vidu koji vas sve zajedno u toj vašoj rupi može kupiti. FUJ!!
SMIJE SE CIJELI SVIJET BLAMERI,JOŠ IDETE TROŠITE DRŽAVNE PARE NARODNE...KOMPLET UPRAVA I EKIPU NA REMONT,PITAJU SE OVI NAVIJAČI A NE VI VIŠE
Ako je za utjehu jest ruzan trener...
Da vidim kako ce proci sa Sveskom kad budu njegovi naguzili!?
Mi bosnje hocemo da imamo dobru repku volili bi biti u svemu prvi… ali da nista ne ulozimo, ono nako na ho-ruk krenuti amaterski i ocekivati prolazak??!?! Fuj mentalitet
Ma ne smije se. Vidiš da je čovjeku neprijatno. Bilo mu žao.
Svi kod Brajlovića
Trebo bi plakat. Jelde.
Je li bilo barem domaćih hurmašica, ha?