Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ima gdje lijeze svaki mjesec 3500 e + 13 plata...Lose:)
"svesrpski kup". Smajlagicu jel te stid?
Skole rukometa su davno postale samo uzimanje para da bi se placali igraci koji dolaze sa strane i njima se placaju ogromni novci umjesto da se napravi svoj igrac kao sto radi izvidac i tako klub ostaje stabilan i svake godine izbace 4-5 novih momaka od kojih jedan iskoci i proda se u evropu
Čuj svesrpski kup
odavno je rukomet amaterski sport u BiH. niko nema sistem, osim Izvidaca, ali su oni filijala RK Zagreb i rukometne reprezentacije Hrvatske. Gracanica takoder lici na nesto, ali je to daleko od dobrog.
Nisi u pravu kod njih nisu bas nesto omladinske kategorije,vec pokupuju mlade igrace iz drugih klubova...
Inace katastrofalna situacija u BH rukometu. Klubovi uopste nemaju mladjih kategorija. To bolje stima u Hercegovini, ali oni svoje mlade spremaju za HR. Amaterski rukomet se moze igrati, ali igracima se unaprijed mora objasniti da nema plata, poneki dodaci/novcane nagrade za pobjedu, klub im pomogne da nadju posao i sl.
U takvoj situaciji svi se moraju ukljuciti u rad kluba, roditelji, simpatizeri, celnici. Obezbijediti finansiranje kluba raznim akcijama, prodajom hrane i pica tokom utakmica, turnira gradskih manifestacija, sponzoringa, placanja clanarina itd.
Šta Mile radi?
Dodiku se pozalis..A mozda on samo voli Igokeu i FK Borac....