Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi su i nas autsajderi znali pobjedjivati. Realno nismo favoriti protiv Švedske i Nizozemske. Za prolaz nam realno trebaju 3 boda nerješeno s Nizozemskom i pobjeda protiv Gruzije.
Bog te cuo sine.
A mrs lutore nesposobni! Energetski ste u deficitu? Pa vama pripreme dodju kao odmor, zderete u petozvjezdicnom hotelu, gdje konobari igraju oko vas danonocno. Kako cete imat energije? Mrs bagro nesposobna!
Karte spremne. Idemo Bosno.
Oni nas neće razvit, oni će nas malo razvalit
Fokusirajte se na Holandiju niko vam ništa neće reći za poraz od Šveda samo da se vidi borba
Sretno 🇧🇦
Ma samo kazes “mi” i svi cemo te razumijeti. A ta prica , uslovi, autobusi umori itd nemoj Bgti. Pa lik u africi preko yt gledo bacanje koplja , vjezbo doslovno uz pomoc klipova i bio prvi na OI. Mozete provjeriti na googlu.
Istina , ko hoće on će i uspjet , a mi smo luzeri sa gubitničkim mentalitetom , jedino se u Bosni aplaudira na poraz i neuspjeh i viče bravo momci , samo se kod nas traže izgovori za poraz i neuspjeh , samokritika ne postoji kod nas , jedino izgovori i krivica u svima drugima što smo nesposobni.