Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije svega, a u svim savezima, moramo se rijesiti pete kolone, onih koji rade protiv nase jedne i jedine, Bosne i Hercegovine. I komponovati himnu na poznate rijeci, za najbolje navijace u Evropi.
..meni je lik Oky...DA, ovo je nasa stvarnost...domaca Liga losa, dvorane lose, strucna lica/treneri losi amateri...RUKOMET je NAS sport i ako bi ulozili pola novaca koja se daju za nogomet mi bi bili Svjetski prvaci...
Samo treba da igra ko voli ovu državu
Kako nece biti lose. Imamo rak u sebi!!! RS i supci HDZovci. Nista ne mozemo, NISTA!!! SVE BLOKIRANO! SVE!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amaterska reprezentacija Holandije pobijedila BiH sa 16 razlike. Dno dna od reprezentacije
Nama je uvijek opravdanje neko drugi, kao npr u ovom slučaju „ostali protivnici“. Upravo to treba da bude adut da zapnete i da se protiv boljih dokazete da ste najbolji, al jbg nama fali taj kliker u glavi.
Jel bilo, bosnom behar probeharao, mene život razočarao, svuda behar na nju miriše a ja uzdišem.
Nemas ti pojma
j vam mater nesposobnu, usta vas j pojma nemate
Ne zna to naša javnost. Misli se da je dovoljno da se okupiš, i da to sve ide samo od sebe. Ozbiljan pristup, rad, ulaganje, to ne postoji. Mi nemamo rukomet u BiH otkad se raspala Jugoslavija.
PROBLEM lezi u tome da u reprezentaciji mogu igrati samo igraci koji su prosli Borac ili Gracanicu (90% je takvih u reprezentaciji)
Ma nisi ti za trenera. Nevjerovatno da nisi bio u stanju naci taktiku za ovakve utakmice. Katastrofalan si. Zali boze priprema i nasih ocekivanja
Podrska Irfanu...
Sta ima Burić da kaže,danas ništa nije odbranio.Uklopio se sa ekipom
sto je bruka bruka je dzaba obrazlozenja jednostavno je nepojmljivo zdravom razumu da izgubis 20 razlike na evropskom prvenstvu pred 15000 nasih navijaca. pa jesi li ti normalan?
sto je bruka bruka je dzaba obrazlozenja jednistsvno je nepojmljivo zdravom razumu da izgubis 20 razlike na evropskom orvenstvu pred 15000 nasih navijaca. pa jesi li ti normalan?
Ovog čovjeka i rukama i nogama treba zadržati i polako od temelja graditi rukometne škole u BiH. Krenuti od školaraca pa onda prema gore i naravno upratiti sponzorima. Onda najbolje slati u velike klubove i tako stvarati jezgru od koje će poletarci učiti.
E moj Irfane, idi pravi Sir
Irfan nema pojma o Rukometu 🙈