Predbaraž za SP
30
Tok utakmice: BiH - Grčka 26:28
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presmijesni smo mi u ovom rukometu...uzasno se brukamo.
Većih antitalenata za sport nema na dunjaluku.
Vi ste imbecili, najavljujete Mejdan kao veliko pojačanje, a onaj igrac govori kako sigurno idu na svetsko. Ne mozete vi dobiti ni Hrid, a svakako vas vise niko i ne prati. SVE IZGUBILI DABOGDA!
Zar je puna dvorana
Gubimo ukupno 10 razlike,presjeca neki nas loptu kaze Velid Spaho euforicnim glasom "DOBRA ANTICIPACIJA U ODBRANIIII" i brani grcki golman 😂😂😂...e cuj ti njemu "anticipacije u odbrani" 😂
Imal ko ovog Hercega da izvadi iz napada? 😂😂
Čuda su rijetka pojava.
kod nas na kraju utakmice ne samo rukometa nego svi sportova nismo imali sreće dobro smo igrali pobjeda slavlje 10 dana prvaci svijeta biće i opet na kraju nista.
Kad se sjetim one godine kad smo island poderali , tad smo bili najaci sastav , a sta je kome smetalo onda da otjera sve u tri pm , pa grcka je cirkus u rukometu , Malo jaci od kisele I nama sad stvaraju problem halo savez mars ba vise
Stvarno ne razumijem zasto je problem pozvati rezevnog desnog beka.
Mejdan nakon poplave postao rvk koja se nudi svima. Berbinjo nije svjestan da će ga ljudi deep trotovat.
nije to ta reprezentacija ko sto je nekad bila trude se momci svaka cast al jednostavno nema kvaliteta i to je to nema se tu dalje sta ocekivati sama cinjenica da nikada nismo izgubili od ove grcke do neki dan govori svoje.
E ne znam ko može ove gledati.Ne znaju kontru istrčati bez da im lopta ispadne bar dva puta.
Haaaajmo Bosno, Bosno, Bosno hajmo Hercegovino 🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤️🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Velika je prednost ali treba odigrati muski do kraja... 🇧🇦♥️