Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je bendi hljeba ti
Ruski hrkljus na ledu.
E hvala ti za ovo, upiskih se od smijeha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zlo.
Što su igrali evropska takmičenja igrali su!
Gledam prije koji dan, rusi natjerali djecu koja boluju od neizlječivih bolesti da izađu iz bolnice i da naprave ovo fašističko "Z" tačno bolestan narod, čisto zlo.
Pa dobro...na kraju ćete igrati na turniru u MZ-i...isključeni iz cijelog svijeta
Ne smatraju ih Srbi džabe svojom braćom. Da moja zemlja nekog napadne na pravdi Boga, bar bih se pokunjio i šutio od srama. Čega se pametan stidi, budala se ponosi.
Kazu sto sankcionisu sportiste, nemaju oni veze sa ratom. Treba ima sve zabranit
Tko zeli rat, u kuci mu bio
Butch : How was your breakfast? Fabienne : It was good... Butch : Did you get the pancakes, the blueberry pancakes? Fabienne : No, no, they didn't have blueberry pancakes, I had to get buttermilk - are you sure you're okay? Butch : Honey, since I left you, this has been without a doubt the single weirdest fucking day of my life! Come on, hop on - I'll tell you all about it.
Fabienne : Where's my Honda? Butch : Sorry, baby, but I had to crash that Honda.
Fabienne : Whose motorcycle is this? Butch : It's a chopper, baby. Fabienne : Whose chopper is this? Butch : It's Zed's. Fabienne : Who's Zed? Butch : Zed's dead, baby. Zed's dead.
Ovo Z znači Zelenski. Rusi neka crknu od jada.
Šteta za čestite ruse koji ni luk jeli ni lukom smrdili ne smiju izvirit od fašiste koji hapsi ako se usprotiviš ja vjerujem da su primorani davati podršku ovoj budali putinu....
Majmuni
bolest ne bira
Katastrofa, treba ih izbaciti iz svih medjunarodnih takmičenja i svih sportova.
Ovo će prerasti u sukob civilizacije i ruske barbarske stoke pojačane sa fašističkim velikosrpskim barbarskim ghovnima.
Bolesnici.....kako neko moze podrzavati agresiju bez obzira na uzroke i politicku situaciju...ipak je to atak na drugo drzavavu u kojoj stradaju i civili. I onda neko kaze ne treba kaznjavati ruske sportitse eto kao oni nemaju veze sa politikom....eeee zbog ovakvih kretena treba ih izbaciti gdje god se izbaciti mogu.
U uzeli Krvati, Z uzeli Rusi onda P ostaje Srbima, Karpatska plemena UZP
cuj bendi hahahahaa hvala raja sa klixa bar ste me nasmijali malo :)
Grupa kretena