Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapa dole momcima za borbu i ucesce na prvenstvu. Drugi dovode neke brazilce i sta ja znam, a mi sa domacim igracima. Samo naprijed!
i treba to regulisati,jel takmičenje nacija il nije? zamisli za holandiju il njemacku afrikanac igra? niđe veze,more se on sto puta tamo i roditi al zna se odakle je
sad će neki reći huuuuu rasizam,al sve gubi smisao onda nek bude takmičenje timova a ne nacija
Pa, realno, bilo bi glupo da si zadovoljan s tri poraza.
Treba ovim budalama sto OSTAVLJAJU SRCE NA TERENU .svaki put kad to izjave dati po godinu dana zatvora....DEBILI NEPOSTOJI TAKMICENJE U OSTAVLJANJU SRCA NA TERENU.Nazalost postoje samo fudbal ,kosarka ,odbojka ,pikado i sl
Svi dovedu par stranaca i igraju kako tako. Ipak ostaje činjenica da smo jedina ekipa u Evropi koja nije osvojila ni bod.
Petetevi(pjetlovi)te obrvani (Balvani)pa te kreze dobro je
Razocarali u svim elementima nogometne igre. Ni sjena one ekipe iz kvalifikacija. Trener Krezo nije zadovoljio. Lose odradio pripreme i lose vodio ekipu na turniru.
zato sad u kvalifikacijama pokazi zube krezo
Naivno igramo, grijesimo u pasovima, puno promasujemo, taktika kao na terminu, nezreli za prvi trijumf.... Selektore daj otkaz cista obraza!
čuj ovog kreze vozača centrotransa
Dok god bude ova priča:" ostavili srce na terenu" a osvojili 0 bodova igrači neće ni imati motivaciju za bolje . Kako bolan srce na terenu a 0 bodova , u grupi nam bila Gruzija , Azerbejdžan i Španija koja je jbg velesila za nas što jest. Ali ne uzeti bar bod protiv Gruzije i Azerbejdžana je jad tako da Krezo nemoj davati šablonsko-bosanske izjave za medije.
brukate se
Pa kako bilo ko da bude zadovoljan sa 0 (i slovima: nula) bodova? Postavlja se tu pitanje opravdanosti finansiranja odlaska sportista na ovo takmičenje.
U tome i jeste problem sto se ne ulaže. Jedini smo na prvenstvu kojima igrači žure da se vrate na posao da ne bi dobili otkaz. Utakmice dobre za gledati, nijedna nije izgubljena ekstremnim rezultatom, pokazalo se koliko se moglo, a zastava se zaviorila među 16 najboljih. Za prvi put nije loše
Zasto Gosto nije dobio sansu?
Jest kažnjen sa prezimenom, nadimak mu i ne treba