Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada imaš takav kvalitet, niko i ništa te ne može spriječiti da osvojiš zlato.
Zlatno dijete ali u svakom smislu. Ponos nacije.
Treba zabraniti Rusiji i Kini da organizuje bilo kakva svjetska takmičenja. Jednostavno to su varalice spremne na sve.
Ja ne mogu da shvatim kako dođu glupani na portal i lupaju besmislice. Naravno da će joj dozvoliti da nastupi jer nije još provjeren uzorak B, a ona ako osvoji medalju neće joj biti dodijeljena dok se uzorak B ne provjeri!
Kamila Valieva je dovoljno stara da se takmici na Olimpijadi, dakle dovoljno je stara da se nosi s posljedicama dopinga. Ona je danas napravila veliku gresku na 3A, i jos jednu manju na kombinaciji i prva je, a djevojka sa cistim programom iste tezine je bila peta. Kojom logikom? Ruski pasos cini cuda. Samo je tuzno sto je njena karijera gotova najkasnije do 18. godine kada ce joj trenerica reci da ide "rađati djecu".
Ne znam ni za jedan drugaj slucaj gdje je nakon pada na doping testu dozvoljeno daljnje takmicenje. Zasto se ovoj ruskinji gleda kroz prste?!?
Pa verovatno će joj poslije oduzeti medalje. Samo su donijeli odluku da može nastupati dok dobiju B nalaze, a i sama je priznala da je GREŠKOM nešto uzela.
Mala je super. Šteta što deda nije digao tablete na višu policu tako da djeca nemogu dohvatiti.
You Are magic
Ovi Rusi ne mogu bez droge
Dedine tabletice rade dobro vidim
Svaka joj čast, prava zvrk hanuma.
Bravo mala, samo naprijed!
Deda rikno nije našo tablete pa zato plače
Potekle joj suze. Sjetila se jadnog djeda koji je ostao bez tableta.
Sa dopingom i njena baba može osvojiti prvo mjesto. Ovo je skandal što su je uopšte pustili da nastavlja takmičenje nakon dokazanog dopinga. Oduzeti medalje i diksvalifikovati Rusiju, koja stalno krši zabranu dopinga!
S kojim to tabletama se može biti ovako elegantan i imati ovakvu tehniku?