Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrota! A samo par dana prije ismijavanje šošona. Samo naprijed, pa kako god, i ona, a i oni momci hokejaši. Bolje vi, nego labuđe jezero u fudbalu.
Bez ikakve pomoci drzave djevojka nize sjajne rezultate. Srami se Bosno
Apsolutno nije tacno, da nema pomoci. Manite ove floskule, pa evo BHT je godinama sponzorise. Mislite da bi mogal bez snozora stici do ovoga ?
A sada spektakl ! Na startnoj poziciji je Elvedina Muzaferija !🇧🇦❤️💪💪⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️🏆
Divna vijest ❤️
Svaka čast👍
Znači> konkretno, da ne bi bilo vlast , vlada , ministri u množini, pa da se ne zna o kome je riječ!!! g. Magoda, pošto si ministrar kulture i sporta, tebe ćemo smatrati odgovornim, ako FBiH ne uzme na sebe troškove koje ova draga, talentovana sportistkinja ima da bi učestvovala na ovim svjetskim trkama, a troškovi su za nju veliki i vlada je treba pomoći. Čekamo da vidimo šta ćete uraditi po ovom pitanju ... !
dosadni ste s ovom luzerkom
nema vece luzerke od tvoje mame
Kako je moguće da od toliko spermića pobjedi baš onaj od kog si ti nastao ? Ti više ličiš na poraz nego na bilo čiju pobjedu.
Sramota da se nista ne organizuje na nasim planinama .
Sta ce po toploti i blatu organizovati?
FIS utrku nije baš lako dobit, pogotovo manjim skijaškim nacijama. Da bi to dobio moraš imat skijaša/skijašicu koji su godinama u top 3 u brzim ili tehničkim disciplinama, pobjeđuju, osvajaju male kristalne globuse... Takoo je npr Hrvatska dobila utrku zahvaljujući Kostelićima. Možeš imat 20 planina i skijališta sa NV preko 2500m ali ako nemaš top skijaše nećeš dobit utrku.
Samo naprijed. Ti i Lana svjetle tacke BiH sporta!
Svaka cast samo naprijed