Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo naše, Bosna te voli. ❤️
i herzegovina molim lijepo
Kad sam vidio kako je odvezla spust neki dan sa zaostatkom ispod 3 sekunde, spust koji je mozda najtezi i ides 130 km/h, ostao sam zadivljen. Jos kad stekne rutinu, te ako je povrede zaobidju bit ce top 10.
16/16 ili?
Bravo bosanko naša, odličan uspijeh, samo naprijed i nek se i naša zastava vijori.
bravo djevojko
Zeno draga, ova zemlja te nije dostojna. Bravo bravo bravo.
Zasluzila je ove godine da bude sportista godine i da joj isfinansiraku cijelu sledecu sezonu
Ja dobrog prezimena, nema pravo sportski
Bravo djevojko
Takva olimpijska velesila a najbolji uspjeh nam 16 mjesto... milsim da ce i ostati najbolji uspjeh. Ukinut ovu reprezentaciju hitno!
Nije vrijedno pomena..U skijanju 10.prvih 1,5.sec.razlika a 9.sec.razlike je katastrofa.
Svaka njoj čast što jenuopšte tu, da se ne lažemo velika stvar. Ali zaostatak od 9 sekundi nije neki uspjeh, pogotovo jer je na posljednjem mjestu. Dosta ih je ispalo jer su išli agresivno i na rezultat dok je ona išla na siguran ishod i da završi utrku, zato je zaostatak 9 sekundi.
porazen je samo ko odustane
Koliko drzava se moze pohvaliti da imaju planine i stazu za skijanje na kojima mogu trenirati??? OLIMPISKE PLANINE! MRS U PM 16 mjesto historiski uspjeh JE... Te DRZAVO STA NAM RADIS! Bravo SDA to vam je ogledao... HRVATSKA 2 na svjetskom! JOKIC, DZOKOVIC... Slovenija DONCIC, itd itd itd! Makedonija na euru PANDEV! Izd itd itd GDJE SMO MI????? 16 mjestooooo haloooooo 16 mjestooo 1 2 3 ... 16 haloooooo
Edin Dzeko, Miralem Pjanic, Amel Tuka, Larisa Ceric, Turulja Hamza,.... trebal jos nabrajati? Ti pojma nemas
Odakle dolazi i kakvu podršku ima svaka joj čast
Cim su sibicari prestali svoju netalentovanu djecu slat stelom na ova takmicenja,odmah su poceli uspjesi.