Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast! Odlično skijanje 👏👏👏
Ne kontam kako onaj Meksikanac može na svjetsko a Elvedina ne može????
Ovo joj donosi puno fis bodova i već se zna da će u na idućem spustu svjetskog kupa biti do 20 redni broj što je fenomenalan uspjeh iliti druga jakosna grupa. Bravo Muzaferija 🇧🇦
ma rekoh ja, ide mala samo da se redovno pojavljuje u svjetskom kupu pa aBd da dovrde neku utrku na Jahorinu ili Bjelu pa da malo ova omladina pocne nesto trenirati osim zivaca
s obzirom da djevojka vjerovatno sve sama organizira, od treninga, logistike i sl., ovo au vrijedni i zapazeni rezultati. Mi smo zemlja koju ne bih nikom pozelio. Svaki normalan gradjanin je odbacen bez imalo srama rukovodecih.
Bravoooo Elvedina svaka cast
Elvedina samo jako kraljice nasa...
Znaci Juce je Bila sreca a ne znanje
Jel vidis razliku nije kasnila 4 sek, a za sve u zivotu potrebna je sreca
Idi ti pa skijaj pa da vidimo tvoju srecu i nauci pisati
Svaka cast Elvedina. Samo nastavi dalje. Cesto je izmedju prvog i 15. mjesta samo pola sekunde razlika. Ljepota je imati i bodriti nekog svoga a ne uvjek hladno gledati druge nacije kako se bore.