Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Padala je i Lindesy von pa sta
Samo sto Muzaferija nije nista osvajala niti ce
haaahaahha ... bolje da se drži pitte i kitte. :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast u svakom slucaju djevojko !!!
Sretno sledeci put!!!
Koliko se ulaže u sport dobro nije noge polomila
Nema veze, padnes pa ustanes i dalje.
Kakav peh
Vazno je ucesvovati
Ha ha ha ha I to vjest Pa mogli ste malo suptilnije napisat jbg....
Ma mani se bona skijanja.nego suho meso .mileram .zarice.sudzuk pa u sarajevo na ciglane zauzmi tezgu I prodaji to je za tebe a ne skijanje saamo se brukas!!
Kako ide hejteru?
A šteta, nije ni 5 sekundi na prolaznom kasnila. Smiješilo se predzadnje mjesto, al nije se dalo jbga.
Svaka cast na smjelosti ali budimo realni, pola utrka u sezoni ako ne i vise zavrsi bez bodova, skoro uvijek zadnja, trenira na najboljim svjetskim skijalistima, koristi opremu kao i druge takmicarke ali opet nista od nje. Jednostavno nije talenat, Lana Pudar je sportski talenat i djevojci nije potreban bazen po najvisim svjetskim standardima da bi osvojila medalju i oborila rekord.
Kad nece nece
haha...zapele joj skije za dimije.
Simbolično!
Evo diplomatski pasoš, samo što nije!