Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar komentar vidjeh... kaze nije lako naucit skijat i imat uslove ipak smo mi prije 30 godina u ratu bili, odakle nama skupit pare za dvije drvene daske da se taljigas niz brdo... ha ja... mi smo jadni, jos uvijek... ljudi poslije 3 godine nakon rata su izgradili cuda, mi poslije 30 samo trubimo o ratu,a sport, obrazovanje ZADNJIIII NA SVIJETU BRUKA
Da nam nema Srba i Hrvata Sigurno bi bili bolji vako nam sve kvare
Olimpijska zemlja, olimpijski grad, olimpijske planine...ima li gdje shisha olimpijada da sve oderemo
Samo naprijed ,iz kakvog okruzenja i sa kakvih priprema si otisla dobro je ,biti tamo je velika cast.
Svaka čast, bitno je da smo u Kini nek se zna da postojimo. Vi što samo kritikujete ustanite od tastatura i učinite nešto od svojih jadnih života. Trenirajte i za četri godine vi nas predstavljajte.
Takmicenje ko ce preplivati nabujalu rijeku Amer skoci pola rijeke prepliva i utopi se Svabo skoci , taman da prepliva utopi se Bosanac skoci i odmah se utopi.. :)
abra ačka
Trebala je onaj plasticni tanjir pod dupe i spustiti se brze :). Sala mala...ali izgleda da nemamo bolju, tako da sretno u buducim natjecanjima
Haman skijala na jednoj skiji čuj 12 sekundi ccc
Ovo je nasa realnost. 5 od 6 takmicara uopce i ne zasluzuje da su tu gdje jesu. Samo je E.Muzaferija zasluzila otici i takmiciti se iako ce i ona vjerovatno biti na samom kraju tabele u konacnom poretku.
sad samo moze biti bolje
Otisli a ni startat ne znaju. Sramotimo se, a skupili se samo da im zicigu vidi puta
Bosna i sport,ha ha ha ha.
Polako ba ljudi, djevojka ima samo 19 godina, zivci sigurno rade kad znas da si na olimpijadi, bice bolje
Vidi nece sigurno biti bolje. Vidi svaki oblik sporta kod nas nista bolje nije
komedija ziva.pustite mladost da vide malo svijeta.lijepo se provozati do Pekinga volio bih i ja malo do tamo vala su i mene mogli prijaviti recimo za skokove pa onako mangupski da odustanem zbog zdravstvenih problema.da ne bi poginuo .mogu misliti komedije kad vide vartu zastavu na startu cista egzotika kao recimo Tonga.a zivimo u evropi
a ova prvakinja da skija uzbrdo nebi imala 12 sekundi zaostatka;)
Koliko ulazemo u sport nasi sportisti opet prave ok rezultate, samo biti na Olimpijskim igrama je velika stvar, a vi debeli, neposleni imbecili sto mislile da je ovo sramota, pogledajte sebe i zapitajte se sta ste vi napravili u zivotu, jedino kad vas covjek prozove je vjerovatno zbog glupog komentara na nekom portalu..