Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali bi i mi iz protesta namjerno blokirati cjelu drzavu da se fadil novalic i ekipa nađu na čudu kao 2014 godine...kad kazem fadil mislim i na njegovu bracu koalicione partnere da ko nepomisli da sam samo fadila prozvao
Pa šta čekaš tastatura ratniče? Povedi "ovaj napaćeni narod".
Sta ima protiv FIS Viteza?
I ja kontam šta je Gudelj kriv..
Ma naravno. A kad su prije 30-ak godina izmislili super G da bi Austrijanci i Švicarci imali priliku ugrabiti što više bodova onda je bilo OK. Pa nekakve kombinacije i slično... Nemaju svi Alpe i staze od 3-4 kilometra...
Podrska za Frau Behrami,pokradena i ona i Odermat...velika sramota.
U pravu je. Ako ništa mogli su odbiti 5 najgorih rezultata iz tehničkih disciplina u borbi za ukupnog pobjednika i time ostaviti svima jednake mogućnosti. Odvežene utrke iz teh disciplina priznati u plasmanima za mali globus.
Qemalji na aparatima.
Nije fer prema Vlhovoj koja je cijelu sezonu u vodstvu; nije ona kriva zbog vremena. Supruga onog gariba, fudbalera Behramija, pokazala se kao los gubitnik. Nije trebala ni startovati danas, a ne onaj cirkus. Do sada mi bila simpa, odsad navijam da profula kapiju.
Nije fer prema Vlhovoj? Sta to znaci? Pa Lara je bila u vodstvu pred ove zadnje trke i otkazu joj glavne discipline gdje ne moze osvojit bodove. Dodaj na to los jucerasnji rezultat Vlhove u slalomu dolazis so zakljucka da bi Lara uzela globus. Kao slag na tortu FIS organizuje team event u petak, sranje neko, umjesto da odrade brze discipline.
svaka cast sto protestvuje vremenu, nek i strajk organizuje negdje ispred Zgrade vlade Boga ......
Dzumi zeni je odmah
Jadni Pero Gudelj, ni u grobu mu ne daju mira.
Behrami, staro Svicarsko prezime
@ super 👍🏼 Samo kazem da je Behrami staro prezime Svicaraca, nista vise.