Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bi Lana Pudar trebala reci. bez bazena i finansijske podrske nize uspjehe
Lana nema puno opreme, samo gaće i naočale, pa se nema potrebe žaliti. Ne mora nositi bazen sa sobom.
ako cemo po toj logici ne mora ni ova planinu nositi sa sobom
E moja Elvedina poznajem te i samo ti mogu reci bjezi i ne osvrci se, ovdje nema selameta ma sta ti mislila, kada si slabije rangirana pljuju te, pakosni i zavidni komentari, cim te ide "bravo ljepoto nasa" .... to je pogotovo tako u skijanju jer nas narod mrzi i planine i snijeg
Draga Elvedina da bi riješila taj problem moraš se obratiti hrvatskim političarima ne našima, uzgred neka familija preruje malo stare stvari, možda se koji dedo izjašnjavao kao Hrvat, to će ti umnogome olakšati život, tužno no istinito i već puno puta isprobano.
Ha, ha Dritko se jedanput uslika sa Blinkenom i hvali se okolo kako je za BiH više uradio za muesecmnego prethodnica za 4 g.. Ne može glupson da skonta da mu je slikanje namjestio Marfi za njegov podanički rad protiv interesa bošnjačkog naroda. I onda obični građanin uvidi kako ga tretiraju na ulazu u USA kao "zadnju ciganiju". Eto to je taj dritkov doprinos poboljšanju statusa BiH. On jedino ima bolji status kod Grlić Radmana čijem favoritu u BiH je isporučio sve institucije.
Amerika, musliman, aerodrom, deset torbi. Meni je sve jasno.
Svašta. Je li u pasošu stoji vjersko opredjeljenje? Ameri po defaultu znaju da je BiH=musliman? Biće prije da su čuli da imamo previše državljana na crnoj listi State departmenta.
Tako besramna laž., neko rovio tvoj prtljag zato što si pokazala bosanskia pasoš. Samo ti putuješ po svijetu i niko drugi pa se ne zna, sramota! U 280 trka budeš dva puta 27 i očekuješ da imaš povlašten tretman. Ova zemlja ni ne zaslužuje bolje kad svaki pokušaj od sportiste pljuje na državu!
Da ne bi možda Hr. putovnicu pa, da ideš SAD bez vize i bez kontrole jer hrvatski državljani u SAD ulaze bez čekanja na kontrole obzirom da je Hrvatska u posebnom američkom Global Entry programu a takvih država nema puno na svijetu.
Koja bolesna gamad na ovome kliksu, žena priča o problemima sviju nas,a napaćeni bolesnici koji samo naslov pročitaju lupaju gluposti
A ja pacenika na Klixu…najdalje sto su putovali je sa trosjeda do hale…pustite djevojku na miru
I ja putujem sa Bosanskim pasošem i nije baš tako ali eto nekad se i to desi. U svakom slučaju zbog sportskih rezultata zaslužuješ diplomatski pasoš. Sretno.
Ali zato kad uz bh pasos prilozis njemacku radno boravisnu karticu( Aufenthaltsgenehmigung) na svakom aerodromu u EU, a,kad letis iz SA, recimo samo te ljubazno pozdrave.
Rjesice to nas ministar.
Lupetanje. Desi se ti da te izdvoje. Pa imas 10 torbi.
hajde ba isplati se trpiti, jos malo i eto blagostanja l, bitno je da nije SDA..
Sportista koji predstavlja Bosnu, i onda napise RIJESENJE. Ok, bolje ti je da si skolu ganjala, u svakom slucaju.
Pa sportista je, ne mora automatski biti i akademski građanin.
Pišeš bosanski malim slovom, protumači malo gramatiku kad si već tolike sate na aerodromu
Kako treba napisati bosanski? Možda Bosanski, a?...pametnjakoviću mali.