Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obzirom da se nista ne ulaze u nju s vrha, odlicno mala.
Možda joj bolje leže sanjke
Svaka čast djevojci, uspjeh je i veci ako se uzme u obzir koliko je ulozeno u nju.
startovati 51. a završiti 18. je uspjeh i za skijašice velesila tipa aut, sui, ita, fra, usa, can i skandinavce. još je najmladja sa 22 godine dok ove najače sve imaju preko 28 godina i djevojka će još da napreduje.
Hajd izbroji, jedna, dvije sekunde... to je razlika izmedju prvih 20. To znaci da nema razlike, to je kao pobjeda. Hajd nek neko pokusa ici 20km/h na skijama a ne 100km/h, ko je ikada digao dupe od tv i kladare zna sta to znaci
Muzaferija šampion oOo, Muzaferija šampion oOo, Muxaferija šampion oOo,...
Bravo, puno podrske
Ti si duša naša lijepa. ❤️
Koju poviest skijanja imaju muslimani? Koji vam je ? Što se s vama događa? Jeste normalni?
Ovo ko onaj tuka.
Bivsisdpovac Druže ako znaš brojati , daj broji do 18 pa da vidiš koliko brojeva prije toga ima.
Bravo djevojko, samo nastavi raditi a ne ko ovi misevi sto se kriju iza nickova a najveci njihov uspijeh je sto ujutru ustanu.
Najjaci smo, najbolji smo, hahahahaaaa...
Jel ovoj maloj neko rekao da ima jos 17 mjesta do pobjednika utrke.
Sjećam se jednog svjetskog prvenstva u fudbalu , prvi put u historiji se plasirala država Trinidad and Tobago , postigli prvi puta gol u historiji te države i jedan jedini na tom prvenstvu . Slavili su i plakali sa takvom strašću kao da su osvojili prvenstvo , a mi slavimo i dižemo pompu zbog 18. mjesta . Eto čisto jedno poređenje da narod shvati na kojem nivou smo mi zaista , ne očekujte ništa više.
Najbolje je sjediti iza tastature i kritikovati.
Hahahahaha
Što se s njima događa u sarajevu?. Poludili su potpuno
Koju poviest?