Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo legendo👍
Kad pogledas ove zastave ispred rezultata, sve Austrija, Švicarska, Italija, Francuska i odjednom ko iz vedra neba Bosna.
Bravo za Elvedinu, bravo za BiH 🇧🇦🇧🇦🇧🇦♥️♥️
Red, rad i disciplina. Stop kukanju, šeceru i cigarama. Izadjimo trčumo, bavimo se sportim, hrabimo se zdravo...
Samo naprijed! Ovo je najtezi period kod uspona najboljih, tj. preci iz druge startne grupe u prvu, gdje je staza 15x u boljem stanju bez gudura. Sto znaci kad predje u prvu jakosnu skupinu osvajace ona, akobogda, izmedju 5-og i 15-og mjesta. A 2025 idemo na podijume Elvedina!
Svaka čast djevojci na uspjehu.Ne zaboravimo da ona startuje u drugoj grupi a često i iza 30-te pozicije kad je staza u lošijem stanju.Svaki rezultat koji donosi bodove može joj značajno popraviti poziciju za narednu sezonu.Da startuje u prvih 10 vjerujte mi ona bi redovno bila među prvih deset.I ovo je fantastičan rezultat ukoliko se zna u kojoj državi trenira i u kojim uslovima.
Startni broj 46 i 16 mjesto,znači 30 mjesta napredak,startni broj izmedju 25 i 30 i sigurno ni bila u top 5, BRAVO ELVEDINA 💪👍🇧🇦🇧🇦
Na putu do uspjeha niko te neće podržati niko čak će ti se i suprotstavljati ovo je pokus za sve nas ova djevojka i Lana su primjer.Samo ti sam i uzdaj se u Boga.Samo tako možeš uspjeti ne očekuj ni od koga ništa.
Boge zdravlja,.. njena je iduća godina!
Sramota što su je isključili sa prijenosa, to su ti balkanski pravoslavci, a opet krive su i bh medijske kuće što nisu obezbijedile prijenos!