takmičenje menadžera
15

Tradicionalno ski takmičenje Zentiva Ski Race 2022 održat će se 5. februara na Bjelašnici

Sponzorirani članak
U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 5.2.2022. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održat će se 17. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju - Zentiva Ski Race 2022.

Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju, već 17. godinu, tradicionalno će se održati na olimpijskoj planini Bjelašnica. Takmičenje u skijanju je dio ciklusa takmičenja menadžera, koje se već 26 godina održava u tri sporta (golf, tenis i skijanje).

Organizator Marketing agencija B40 se odlučila da i ove godine organizuje ovo takmičenje, uz poštivanje mjera i preporuka ZZJZ KS i policije. Sve aktivnosti će se održati na otvorenom, učesnicima će se prije starta mjeriti temperatura, a nosit će i maske prije i nakon vožnje. Ostale aktivnosti u sklopu ovog događaja koje su okupljale veći broj gostiju na jednom mjestu će biti odgođene za narednu godinu.

Pravo sudjelovanja na ovom takmičenju imaju članovi menadžmenta firmi, amateri skijaši i gosti organizatora, stariji od 25 godina. Do sada je sudjelovalo (golf, tenis, ski) više od 600 menadžera iz SAD-a, Kanade, Japana, Njemačke, Engleske, Italije, Austrije, Holandije, Švedske, Srbije, Hrvatske, Slovenije i BiH.

Svi zainteresovani za učestvovanje, koji žele dobiti personalizovani startni broj, mogu se prijaviti do 21.1.2022. godine, na [email protected]. Prijavljeni učesnici trebaju preuzeti svoje startne brojeve u subotu, 5.2.2022. godine, do 9:30 sati u info šatoru takmičenja.

Vozit će se dvije veleslalomske vožnje. Prva počinje u 10 sati, a druga u 12:30 sati. Takmičenje se boduje u tri grupe: menadžerke, menadžeri do 50 godine i menadžeri preko 50 godina. Nagrade za najuspješnije obezbijedili su Zentiva, Hyundai, Restoran i Pansion Staza, Rowenta, R&S, i Bracom Sportshop.

Više detalja i program takmičenja možete pročitati na web stranici takmičenja http://www.b40.ba/b40/17-medjunarodno-takmicenje-menadzera-u-skijanju

"Vidimo se na Bjelašnici 5.2.2022. godine.", poručili su iz Marketing agencije B40.

Projekat podržali: Zentiva, Rowenta, Restoran i Pansion Staza, Hyundai, R&S, Jami, VF komerc, Konto up, Oxygen, Bracom, Mibo komunikacije, Knap, BH Telecom, Nature Bike&Hike, RSG radio, Antena Sarajevo, Klix.ba, BBI Centar, Hayat TV, scsport.ba i Bhsportlife.

Vezani članci